Thursday, August 28, 2008

Kaulus vaiko eikö?

Päätin kokeilla tuollaista hiuslaskoksien(?) tekemistä maanantai-iltana. No juu.. Puolessa välissä työtä eli kauluksen kohdalla alkoi kaikki mättää - purin, ompelin väärin päin, purin ja olin heittää koko kyhäelmän menemään. Mekko valmistui kahdelta yöllä ja kuva päällä babykauluksen kera on seuraavalta päivältä. Muotopuoli, liian pieni kaula-aukko ja ei kertakaikkiaan hyvä. Sitkeästi sakset käteen ja vinokantilla uusi yritys. Ehkä tuota tulee kuitenkin pidettyä.
Jos taas neuloisi vai tuleekohan siitäkin sutta.?
-----------------------

First version of this dress was done 2 am tuesday night and I wasn't satisfied at all. Next day I took the scissors and now it's simply but easier to put on.! I decided to knit next few weeks after this practise of sewing - hope it will better results!



Thursday, August 21, 2008

Villapaitaa!





Terveiset Pohjanmaalta, jossa vietimme pidennettyä viikonloppua ja sukulaiseni häitä. Pohjanmaan lakeuksilla ei ole usein tullut viime vuosina käytyä, mutta ehkä nyt useammin kun siellä on yöpymispaikkakin! Kiitokset vanhemmilleni!

Tämä neule näki pitkästä aikaa päivänvalon. Malli on Novita-lehdestä, TALVI2006 ja malli on vaaleanpunaisesta wool-langasta. Tämä versio on toteutettavana Virosta ostetusta TITAN WOOL-langasta. Neule jäi kaappiin jo ennen raskausaikaa, mutta en kyllä löytänyt blogistani merkintää että milloin. Nyt yritän taas saada tämän valmiiksi ennen kuin aloitankaan mitään muuta. Ihanan pehmeä on ja ehkä tulisi pidettyäkin, kun pitsineule ei ole niin kuuma.

Salkoruusuni kukkivat edelleen ja yksi kukista osoittautui valkoiseksi versioksi. KAUNIS!
---------------------------
This one came out from the garderobe few weeks ago. I began it before the pregnancy and model is from the Finnish Novita, Winter2006. Wool (merino) is bought from the Estonia.

We visited last week Finnish South Ostrobothnia and my oncles wedding. It was nice to see my relatives since break of few years.

Wednesday, August 06, 2008

Voisin viettää.. juhlapäivää!



Tänään tosiaan täytin taas vuosia - nyt on yhteensä 35 täynnä. Aamulla laulun kera täytekakkua ja illalla vielä hyvää kääretorttua. Kävin shoppailemassa muutaman kukkasen ja lapsille ihania Venlan ja Veikan lastenvaatteita Tarjoustalosta! Neiti tättähäärän kanssa kävimme katsomassa Seikkailupuistossa KOLMEA PIENTÄ PORSASTA ja muutama leikkikaverikin löytyi. IHANA PÄIVÄ ja kohta toivottavasti ihanan päivän ilta.

Tättähäärän jakku on lähes valmis. Virkattava reunus Tennessee langasta puuttuu ja kaksi eteentulevaa nappia. Nyt yritän päästä äidin luo - en kertakaikkiaan ymmärrä virkkausohjeita kun en ole virkannut aikoihin.



HAPPY Birthday ME! 35 YEARS! Jacket for Tättähäärä (in the picture) is almost ready!