Wednesday, March 01, 2006


Suomen jääkiekkopelejä katsellessa aloitin tuollaisen 110 senttiselle sopivan puseron Tahiti-langasta. En löytänyt mistään ohjetta mekolle, jota tehdä 6mm puikoilla, joten päädyin Novitan puseromalliin. Lanka kiertyy helposti spiraalille - mutta eiköhän tämä tästä! Takakappale on nyt valmis ja etukappaletta aloiteltu. Tämäkin lanka on ostettu alennuskorista ja vielä on muutama muukin lankasatsi, jotka olisi käytettävä ennen kuin annan itselleni luvan ostaa uusia ihanuuksia...

Lisäksi on yksi ikuisuusvillapaita... Odottaa aikaa tulevaa!

3 comments:

Sahrami said...

Minun mielestäni valmiista neulepinnasta ei näe tuota kiertymistä; ei edes sileässä neuloksessa. Että jos olet tähän mennessä aina kieritellyt langan suoraksi, niin voisi kokeilla, voiko sen jättää tekemättä...?

Ninni said...

Oletko sinä tulossa viikonloppuna messuille kun kerran blogin nimestä päätellen Turussa asut?=) Tule moikkaamaan. Messuosastoni otsalaudassa lukee Nimda.

manteli said...

Voi kun olisi ollu mukavaa Ninni, mutten minä pääse kun olen poissa kaupungista! Mutta kiitokset viestistä ja toivottavasti pääsen joskus muulloin.. Täytyypä käydä vilkuilemassa blogiasi, siellä varmaan ilmoittelet! Ja Sahramille - Minä koitin nyt saada sen langan aina tasaisena puikolle, olin huomaavinani että se auttoi tasaisuuteen neuloksessa!