Friday, May 05, 2006

kevätaurinko lämmittää. Luumupuu ei sentään vielä kuki kuten tuossa viereisessä kuvassa, mutta muuton mukana tuodut taimet ovat elossa.

Joskus sitä tarvitsee paljon aikaa itselleen. Mökinrauhassa viiime viikonloppuna ja suomalainen järvimaisema on kyllä vertaansa vailla. Toisaalta olen myös meri-ihminen. Aava meri ilman saaria on minulle sellainen lapsuuden maisema!!

Uusin Ottobre Design- lehti ilmestyi ja ai kuinka ihania mekko-ohjeita!!! Tuli mahdoton tarve päästä kangaskauppaan - kunhan vain seuraava tilipäivä tulisi. Lisäksi sain vihdoinkin alas talvi/jouluverhot ja nyt haluan kyllä uudet - aivan ehdottomasti!

Moda-lehteä tilailen myös. Suuren käsityölehden minä lopetin - En vain löytänyt niistä mieleisiä malleja ja viime aikoina olen ollut kiinnostuneempi kutomisesta.

Ajattelin penkoa vanhoja kangasvarastoja ja ommella niistäkin jotain mekkoja tai toppeja. Pitäisi vain päättää mistä projektista aloittaa. Miehen takkiin sain sentään vaihdettua vetoketjun (karmean näköistä, mutta hyvin toimii...)

No comments: