Monday, January 29, 2007

Miettehiä

Eilen oli ulkoilupäivä. Kävimme aamupäivällä pulkkamäessä ja oli mukavan kipakka pakkassää. Lähin jääkenttä oli jätetty hoitamatta, mutta iltasella lähdimme vielä luistelemaan vanhan asunnon kulmille. Mukavaa kun siellä on oikein pukuhuoneet, jossa vaihtaa luistimet ja jäällä on kunnollinen valaistus.

Pikkuneiti opetteli oikeastaan ensimmäistä kertaa luistelemaan. Ensin seisoi paikallaan, sitten "juosta köpötteli" iskää kiinni ja sai naurukohtauksia kun pyllähti kerran puolessa minuutissa. Hyvä niin!! Ilmeisesti on Aino-kirjaa luettu riiittävästi kun ei tullut "suoriutumispaineita". Minullahan ei tietenkään ollut luistimia mukana - viimeksi kun niitä kokeilin ne olivat aivan liian pienet villasukan kanssa. Pitäisiköhän kokeilla... Tämä Turun talvi on kyllä ollut niin toivoton, että tiedä ehtiikö sinne toista kertaa.

Gedifran puuvilla sukat ovat nyt toisen sukan varressa ja muut työt eivät edisty. Tänään koitin lääkärille jonottaessani neuloa "ikuisuus-lehtihuiviani", mutta takkusin kyllä silmukkamäärän kanssa useammallakin kerroksella - ihan varmaan huolimattomuuttani.

Nyt haaveilen vielä ehtiväni yhden huovutuspipan tällä viikolla. KuuuuuLeeeeeeMiiiiiin (sanovat Saukin pikkuoravat!)

No comments: