Monday, February 26, 2007

Hiihtolomalta koottuja selityksiä

Laskettiin mäkeä. Lapset kävivät luistelemassa. Luin Vexi Korhosen kirjan Murhakoodi. Leivoin sämpylöitä ja eilen tehtiin pannukakkua taas kaksi pellillistä kiertoilmauunissa. Tättähäärä oli lauantaina kovassa kuumeessa ja on vielä tänään toipumislomalla.

Kaarinan Vapaa Valinnassa olisi ollut langat, vaatteet yms. puoleen hintaan, loput tuotteet 20-30 prosenttia mutta olen aika varaton. Kaarinan Piispanristille tulee samaa ketjua edustava suurempi liike.

Tänään pitäisi mennä hammaslääkäriin eikä huvita. Huomenna lääkäriin eikä huvita.

Wool-neuleen hihat ovat lähes valmiit ja pääsen neulomaan pyörönä hartiaosastoa... Kahtotaan saanko kohta valmista kun ois tässä synttärijuttujakin...

2 comments:

Meri said...

Hei, kävit blogissani (Artisan notes) ja kerroit tekeväsi samaa neulepuseroa. Tein kaarrokkeeseen 4 kavennusta per 7 silmukan "jakso" (ohjeessa oli 4o,3n, mulla 3o,4n) ja ohjeessa taisi olla vaan 2 kavennusta mutta mulla se ei tosiaan riittänyt. Neuletta kannattaa sovittaa kaarrokkeen aikana, ja harkitse ihmeessä lisäkavennuksia, jos näyttää tarpeelliselta ! Villapaita on ollut kovassa käytössä ja on tosi toimiva :-)

Zanii said...

Muruseni, mulla ei ole kopiokonetta tai scanneria jolla saisin neliöliinan ohjeen sulle.. sry :o/