Friday, September 28, 2007

Odotettu viikonloppu!


Väsyttää aika sietämättömästi. Huonosti nukuttuja öitä ja vauva on tainnut kääntyä vatsassa kun liikkeet tuntuvat niin hyvin tuossa vatsanpäällyksessä - ihan kuin kantapää toi polvi välillä kulkisi ihon alla.

Ensi viikolla neuvola viikolla 33. Kilot ovat pysähtyneet siihen n. 15 kiloon, jotka tulivat jo viikolle 25... olinkin jo sitä mieltä että jos samanlaisena jatkuu niin tulossa on kyllä jättivatsa ja jättivauva... Saisinkohan napattua jonkun kuvan tässä lähiaikoina?

Yökisko on ollut mielenkiintoinen kokemus. Se on sellainen muovinen läpinäkyvä muotti, joka "loksautetaan" ylähampaisiin yön ajaksi. Ensin se ahisti aivan kamalasti, mutta nyt jo menee. Jano tulee kyllä heti, joten ei sitä kyllä viitsi laittaa heti sänkyyn mennessä jos lukee kirjaa ennen nukkumaan menoa. Se yökisko on siis narskuttamiseen.

Eilen sain taas käväistyä RIEMULISSA ja napsuttelin pariin sisävaippaan ja jämätilkuista tehtyihin "pikkuhousunsuojiin" nepparit. Villanpesuainetta sain myös vihdoin hankittua. Oli taas mukava visiitti ja hyllyt notkuvat kaikenlaisia vaippailuihanuuksia.!

Viikonloppuna tekisi mieli kokeilla imetyspaidan ompelua - saa nähdä tulenko toimeen saumurin kanssa kun taas takkuilee!

No comments: