Sunday, November 25, 2007

Vauvaelämää
Täällä sitä ollaan elelty puolitoista viikkoa tuon peikkotytön kanssa. Isovanhemmat olivat apujoukkoina ja olivatkin suuri apu tuon isomman hoidossa ja kodin järjestelyssä. Vaihdoimme vauvanvaatteille isommat korit vaatekaappiin ja pyykkiä on tuntunut riittävän.... Neiti tättähäärän harrastuksiin vieminenkin olisi kaatunut miehen hommaksi, kun vauvaa ei suositeltu kuljetettavan "julkisille paikoille" kovin aikaisin - on kuulemma taas paljon tauteja ja vesirokkoa liikenteessä.

Mies piti varpajaiset tuossa perjantaina ja oli päässyt nukkumaan aamukahdeksalta. Hyvät olivat olleet bileet! Varpajais"vieras" kiitteli onnistuneista pippaloista iltasella ja kirjoitti päässeensä vasta silloin ylös sängynpohjalta. Toinen taas oli leikkinyt putkimiestä.... Ei ollut mieskään ihan yhtä skarppina aamulla kuin kymmenen vuotta sitten - tekeekö ikä tehtävänsä?!

Neulomuksia ei ole vielä tullut uusia aloitettua. Mutta ompelukone on surissut. Tässä kokeiluversio: vauvan pusero bambukankaasta, johon kävin naputtelemassa nepparit Riemulissa. Jätin vauvan hoitoon pullomaidolle torstaina, kun tajusin että entiset imetysliivit ahistavat ja tarvitsin uudet - ei kaarituellisten kanssa pysty öisin nukkumaan!!!!

Lisäksi olen tehnyt ennen vauvan syntymää yhden imetyspaidan ja eilen sain melkein valmiiksi toisen. Niistä kuvaa sitten myöhemmin. Ovat kyllä varsin käytännöllisiä kun tuon leikkaushaavan takia ei voi pitää muuta kuin löysiä verkkareita ja esteettisistä syistä on mukavaa kun ei tarvitse koko paidanhelmaa nostella - hätäsektiossa tehdään pystyviilto navasta alaspäin. Hyvin tuntuu kyllä parantuneen.

on tämä IHANAA ELÄMÄÄ!!!

2 comments:

Riikka said...

Voih! Mennyt ihan kokonaan ohi vauvauutiset sinun osalta. Onnea kovasti suloisesta peikkotyttösestä.

andra said...

Mukavaa kuulla, että menee hyvin!
Tarvitsetko jotain erityistä lankaa? Pistänkö postiin?