Tuesday, February 12, 2008

Kun elämä hymyilee!Mitähän tässä viime aikoina... Olen aloittanut Svale-langasta vauvalle hihatonta mekkoa, joka koristellaan kankaalla (ohje Moda-lehdessä 4/2007). Dalegarnin Svale on kyllä ihanan pehmoista! Koko on 74 eli pitäisi mahtua ensi kesänä ja väri on sama vaaleansininen kuin isosiskon Dalecarlicassa.

Katian Diana-langalle löysin ohjeen josta ottaa silmukkamäärät, mutta kahtellaan kehitänkö jotakin kirjoneuletta. Suunnittelu on kesken ja pahasti. Tarkoituksena on tulla neuletakki tättähäärälle, joka täyttää kohta viisi vuotta.

Noron Silk Gardenia olen pyöritellyt käsissäni ja miettinyt mitä siitä haluaisin itselleni. Joko hihattoman liivin vaiko sellaisen lyhythihaisen, johon tarvitsisin pari kerää lisää? Onneksi on keriä ostettu jo etukäteen, ettei tarvitse kaikkea ostaa kerralla - budjetti ei kertakaikkiaan riitä tuon langan hintoihin. Toinen asiahan on sitten taas saako tuota samaa sävyä hankittua lisää.... Värierillä ei varmaankaan ole tuon langan osalta kovinkaan suurta merkitystä!

Laskiaisen aikoihin saimme tehtyä tättähäärän kanssa luminallen ja hän kiersi pihaa parina päivinä suksien kanssa. Ja "kotikatua" pääsi potkukelkalla. Tässä vielä neidin ottama kuva - ja huomatkaa kuvassa esiintyvät Norotumput ja upea pipa viime talvelta.

1 comment:

Sari said...

Hyvää ystävänpäivää Ystävälle!