Friday, March 28, 2008

talvitunnelmia!


Meille kuuluu kulturellia pääsiäisenjälkeistä! Keskiviikkona kävin Piikko-Pirran väkeä moikkaamassa peikkotytön kanssa siinä karmeassa ilmassa ja löysin valintatalosta sen Tefalin vedenkeittimen. Askarteluliikkeestä hain tarroja 3D-kortteihin ja muutaman värityynyn leimasimiin. Kirpparillakin kävin ja löysin muutaman puseron.

Torstaina tapasin Virven vauvamuskarin merkeissä ja kävimme herkuttelemassa pizzeriassa sen mitä valveilla olevat vauvat antoivat keskittyä siihen ruokapuoleen. Oli kyllä mukava tavata!!!! Hauska juttu oli että törmäsimme vielä tänäänkin käsityöliikkeen kulmilla - Poikkesitteko muuten sisälle?

Tättähäärä oli voittanut arvonnassa neljä IITTALAN Ote-lasia, jotka kävimme noutamassa keskiviikkona tarhan jälkeen.. Ihanat! Minähän en ole ikinä voittanut mitään! Saimme myös työkaverilta vinkin puhelimitse lapsille tarkoitetusta LASTEN ELOKUVAMUSIIKIN SOVITUSKONSERTISTA
, jonne suunnistimme suoraan kaupungilta ja peikkotyttökin keskittyi musiikkiin kädet heiluen. Tättähäärän suosikki oli orkesteria tanssien johtanut PEPPI!

Tänään piipahdimme myöskin kaupungilla ja saaliiksi saimme askartelupakkauksen. Tättähäärä teki puseroonsa oikein upean taideteoksen; kuvan saatte ehkä huomenna. Lisäksi löysimme kohtuuhinnalla ihania silityskuvia, joihin olen nyt hurahtanut noiden mekkojen teon myötä.Tekeillä on se BabyDROPS nro 13-18: Pyöreäkaarrokkeinen takki Dropsin vaaleanpuanisesta Alpacasta. Lisäksi haluaisin tehdä herkut Zimmermanit ja sen toisen pystyraitaisen Dropsin vauvanutun... Missähän välissä ennen kuin käyttäjä on liian iso....

Todiste vielä harvinaisesta ilmiöstä Turussa - lumisia maisemia!

No comments: