Friday, December 12, 2008

Something new!


Piparkakkutalo koottu tänään suuren tuskan ja ahdistuksen jälkeen. Tulipahan tehtyä, vaikka tänä vuonna tuntui kaikki olevan projektia vastaan taikinan teosta lähtien. Harmillisinta oli että tuhosin tättähäärän koristeluja kokoamisvaiheessa...

Laventelikeiju on menossa tässä vaiheessa, mutta viime päivinä se on joutunut sivuun jouluprojektien vuoksi. Miehelle on valmistunut sormikkaat - ei oo enää yllätys kun en uskaltanut olla sovittelematta... samanlaiset kuin edellisen postauksen vihreät, mutta viimeinen versio on väriltään punainen. Lankana Nallea.

Tässä vielä tyttärelläni oleva äitini tekemä villapaita!! Itse olen käyttänyt sitä ala-asteen ensimmäisen luokan koulukuvassa.! Onko joku muu teistä omistanut samanlaista tai erivärisenä versiona?

............................................

Gingerbread Moomin-house DONE, after catastrofical building - I almost destroyed work of my five-year old daughter. Lavender fairy is on a break because of Christmas projects but I love doing it since I haven't done cross-stitching last five years. This pullover is made by my mother and I wore it when I was seven years old in my first school portrait. I wonder if someone have had same kind of pullover as a child!?

6 comments:

Salme said...

Omistan samalla mallilla tehdyn puseron ruskealla pohjalla. Neuloin sen pojalleni 31 vuotta sitten.

Andra said...

Mulla on sama pusero, harmaalla pohjalla. Sen on aikoinaan neulonut isoäitini pojalleen, eli minun enolleni ja omin sen käyttööni yläasteikäisenä :)

Päivi, Lankakomero said...

Mullakin oli tuollainen äidin neuloma pusero 60-luvulla.

Virve said...

Heh, juurikin väänsin koristeluita samanlaiseen muumipiparitaloon. Kokoamisen tuska on vielä edessä päin. Pitänee jättää yön rauhallisiin tunteihin, kun pikkuneiti on ihan liian kiinnostunut kaikesta keittiöhommasta. Ei viitsi alkaa sokeria sulattelemaan neiti kainalossa. Mukavaa joulun odotusta!

emeline said...

no pullover like this one but I find it really nice :o)
letter is nearly done !

Sari said...

Mulla on ollut ihan samanlainen pusero, samat väritkin :) Lahjoitin sen joskus eteenpäin serkulleni.