Monday, November 16, 2009

Myyntituotteita ja messuilua!

Peikkotytön synttäreitä on nyt sitten juhlittu ensimmäisellä kakulla ja sukulaisia kävi Tampereella kyläilemässä miehen vanhempien luona. Tampereella oli talvi ja tytöt pääsivät tekemään ensimmäiset lumiukot.

Tampereen messut olivat taas aivan ihanat. Ostin jonkin verran lankaa, askartelutarvikkeita, muutamia Veicon puunappeja ja hypistelin ja ihastelin. Keskityin taas lähinnä tuohon materiaalipuoleen ja jätin valmistuotteet kurkkimatta lähes kokonaan. Lankaidean putiikissa tuli ehkä huokailtua kaikista pisimpään. Houkuttelevia tarjouksia oli kyllä koko halli täynnä.

Matkaneuleina oli mukana Henri-nallen viisi päätä ja nallet valmistuivat kyllä lauantai-iltana ja sunnuntaina aamupäivällä. Yllättävän kivuttomasti vaikka en oikein pidä ns. sarjatuotantoneulomisesta!!

Uudet junasukatkin ovat melkein valmiit. Kuinka ollakkaan - lanka loppui kesken ja en löytänyt mistään Tampereelta myynnistä Novitan vaaleanpunvalkoista Sävy-Woolia. Voihan itku. Nyt toivon että työkaverini pelastaisi minut eikä ole vielä luopunut langanlopuistaan... En millään viitsisi purkaa sukkien kärkiä ja raidoittaa kun ne olisi tarkoitus saada  valmiiksi tarhan myyjäisiin torstaiksi!

Eilen illalla vielä askartelin joulukortteja. Ja tänään yritän ottaa ompelukoneen esille.

No comments: