Sunday, August 13, 2006

Haaste teille täällä kävijöille!

Kun nyt tuossa on ollut tuo laskuri, mutten tiedä montako kertaa täällä on käynyt joku muu kuin minä, niin voisitteko jättää KOMMENTIN te täällä sivuillani elokuussa käyneet!!! Olisi mukava tietää käykö täällä muut kuin minä itse!

Haastan myös kertomaan mikä on tällä hetkellä aktiivisin neulomuksenne, mistä langasta ja millä ohjeella ja jätättehän myös bloginne osoitteen, jos pidätte blogia! Itse selailen aika summittain blogeja - haen lähellä googlella jollakin Novitan langannimellä ja sitten kahtelen mitä muut ovat saaneet kyseisestä langasta aikaan!

Kiitos kaunis jo etukäteen!

8 comments:

Villasukka said...

Täällä käyn aina kun päivitys on tullut. Muuten kommentteja eivät voi jättää kuin bloggeriin rekisteröityneet....eivät siis kaikki.
Tällä hetkellä aktiivisin pitäisi olla kasaaminen....on myös yksi salainen projekti ja yksi huivi.
http://enlaine.vuodatus.net

Lankakomero said...

Olen laittanut blogisi selaimessani (Opera) olevaan RSS-feedien lukijaan, joten kaikki postaukset tulee luettua. Puikoilla Mystery Pi Shawlin neljäs osuus menossa ja huivia ajattelin aloittaa virolaisesta liukuvärjätystä.

Villasukka said...

Voi, ei toki siemenestä, vaan taimen ostin kesäkuun alkupuolella Mikkelistä, Kenkäverosta. Talvehtiminen on vielä arvoitus, mutta hyvin pitää suojata. Miten, stiä en tiedä! Yritän kuitenkin.

AnneV said...

AnneV henkilöityy. Mulla on semmoinen tapa, että jos vaan töissä ehdin, haen jossain vaiheessa iltapäivää automaatista kahvin kun se on niin julmetun kuumaa, ja sen jäähtymistä odotellessani "saan" sitten katsoa just sillä hetkellä päivitetyt blogit. Joskus jään niitä lukemaan aikajärjestyksessä taaksepäin, mutta ei siinä yhden kahvikupillisen aikana ihmeitä ehdi.

Ja neule...öh. Nyt on neuleneuleet olleet vähän jäähyllä ajanpuutteen vuoksi, kaikkea muuta on tekeillä (ristipistoja, kehräystä, värjäystä, kerimistä, sotkulankojen setvimistä jne.). Seuraavaksi pitäisi saada valmistumaan virkattu iso kukkahuivi, jolla on deadline lokakuussa.

Laurier Rose said...

Eksyin tänne, kun kiinnostuin otsikosta. Lienet meiltä päin. :D

alisanmamma said...

aktiivisin neule on kai keskimmäisen pipo tällä hetkellä :) suunnitelmissa on kyllä paljon muutakin :o)

alisanmamma said...

ja se mun blogiossu unohtu :D
http://vanhatalo.vuodatus.net/

Tuulia said...

moi :) en ole aiemmin käynyt, olen siis ekaa kertaa vierailulla ja kommentoin :)

mulla on blogi, http://tuulia.blogspot.com. Tällä hetkellä kesken on turkoosi takki Nallesta. Vetoketjulistoja ommellaan..