Friday, August 11, 2006

Ruokakaupassa kävin!


Kävimme tuossa pikkuneidin kanssa ruokakaupassa marketissa ja hupsista. Ensin sujahti koriin muutama t-paita ja sukkia kun oli niin hyviä alennuksia. Ja sitten se pahin osasto!

Butterflyta 1,50 euroa kappale, Havaijit 2, 50 euroa, Samos lollipop 1, 50 euroa ja tennessee 2 euroa. Voihaan nyt hitto sanon minä... Ja älkää ny vaan sanoko että jostakin saa samaan hintaa tai halvemmalla. Sinällään hinta ny ei ole kallis kun alennuksessa saa, mutta määrä kun lisää sitä summan suuruutta. Mutta onhan se niin että kyllä käsityöliikkeiden langoista saisi pulittaa varmasti pitemmän centin, mutta minä olen vielä sentään pitäytynyt näissä markettilangoissa, kun nuo keskustan kaupat tuntuvat olevan niin huonosti auki, eikä mitään vastaavaa ole tuossa kodin ja työpaikan välillä.

Mutta tosiasia on että näillä hinnoilla en helposti kyllä osta aikuisen kokoiseen puseroon lankoja - varsinkaan kun ei ole valmiiksi mielessä juuri kyseiselle langalle soveltuvaa mallia tai ohjetta. Pitäydyn näissä pienemmissä neuleissa ihan rahoituspoliittisista syistä...

Mitähän muuta. Kuivaa on, mutta yrttini ovat elossa. Vadelmia tulee jonkin verran - tänään olin keräämässä noin neljä pakasterasiallista (meillä on pensaita kaksi riviä ja rivien pituus on noin 8-10 metriä. (aika kiitettävästi näissä kaupunkiolosuhteissa..!)

Miehen sukat ovat mukavat kutoa, mutta villapaita ei ole kyllä edistynyt yhtään.

No comments: