Tuesday, September 26, 2006

Biboa ja lankaostoksilla

Niin näistä viikonlopun neulomuksista... Neuloin ahkerasti matkat mökille ja takaisin.

Sain valmiiksi kaksi Biboa. Ensimmäinen eli tämä punakirjavasta Aino-langasta tehty tuli valmiiksi perjantaina ja kun sovittelin... Eipä tullut aikuisen kokoista. Meni sitten hyvin minun kolmivuotiaalleni. Ja kuinka näin kävi... Kun pääsin takaisin kotiin mittailin puikkojen koot. Vitosella kun piti tehdä niin pyöröt oli 4, 5 ja sukkapuikot 4: n kokoiset! Käsiala oli myös hyvinkin tiukkaa, kun jännitin noita silmukoiden edestä ja takaa neulomisia!

Eli kohta olemme neidin kanssa "samikset", kun haen ne suuremmat puikot ja teen Bibon Ainosta myös itselleni!

Lauantaina kävimme Vammalassa ostosreissulla ja piipahdin muutamassa mukavassa putiikissa. Vammalan käsityökeskuksella Puistokatu 10:ssä oli ihana Ryijynäyttely. Ihastuin eritoten Annaq:n "Metsän syli"-ryijyn muotoon ja upeisiin väreihin!

Toinen vierailukohteeni oli Aprisco (Puistokatu 18) ja teinkin muutaman ihanan hankinnan. Laitan kuvia seuraavassa postauksessa. Langat olivat ainakin Tekstiiliteollisuuden ja Kauhavan Kangas-Aitan tuotteita ja palvelu oli tosi ystävällistä. Toivottavasti pääsen jatkossakin vierailemaan Vammalassa näillä mökkireissuillani!

Alla vielä kuva alennusmyynneistä hamstraamastani Tennesseestä. Se on muotoutumassa ainakin sydänsukiksi Ullan ohjeen mukaan. Kerran jo aloitin leveämmällä sukanvarrella, mutta purin tekeleeni kun tein virheen mallineuleessa heti ensikerroksella!

No comments: