Thursday, September 07, 2006

Ideoitahan riittää

Jatkuvasti! Nyt olen ihastunut tuohon Odessa-pipoon http:////www.magknits.com/feb06/patterns/odessa.htm , mutta minullakin on kynnys lähteä kokoilemaan tuolla englanninkielisellä ohjeella! Ja helmetkin puuttuvat... Josko tilin tullessa suunnistaisi askartelu- ja lankaliikkeeseen.

Meidän pikkuneiti kävi eilen elämänsä ensimmäistä kertaa satujumpassa. Siellä ne kolmevuotiaat viilettivät tunnin verran vaaleanpunaisissa rimpsupuvuissaan ja juoksivat eri suuntiin hakiessaan juotavaa... Unohtivat minkä värisiä viivat lattiassa ovat (ohjeistusta tarvittiin) ja hipassa kaikki juoksivat kiljuen karkuun ja kukaan ei muistanut kuka porukasta on se kiinniottaja!! Oli sitä hauska seurata. Meidän neiti pärjäsi kyllä tosi hyvin.

Meillä on muutenkin koettu uhmaiän voimistumista. TYLSÄÄ, tykkäämistä ja ei-tykkäämistä, ajoittaista ripustautumista kuin hädän hetkellä ja ovien paiskomista... Huh-hah-hei, mutta rajojahan tässä haetaan.

Uusin Moda tuli minullekin, mutta vasta torstaina6.9. Minä jo ehdin pettyä keskiviikkona kun laatikossa ei ollut mitään... Ei tullut vastaan mitään "nyt-heti-mulle" mallia, mutta ideoita sain ja alan kyllä hurahtaa erilaisiin lankalaatuihin.

1 comment:

hullu juha said...

Auts! Kiinni jäin tosiaan. Laitoin Tälpuoljokkee linkkeihin. Blogeilaan.