Monday, November 20, 2006

Messujen saldo ja lankakrapulaa...

No juu täällä oltiin. Ja entisessä Pirkkahallissa. Saldona oli tajuton määrä tililtä hävinneitä euroja ja lankaa, lankaa, lankaa...

Voisin sanoa, että ahdistelen täällä värikylläisyyden keskellä jotakin lankakrapulan tapaista. Olin elämäni ensimmäisillä messuilla ja saalis oli valtaisa!

En tiedä mistä aloittaisin.

Olin Pirkkahallissa lauantaina. Bussilla on hauska matkustaa - jos satuitte samaan bussiin ni toivotin kuskille rautaisia hermoja...
Olin alunperin ajatellut satsata sellaisiin lankoihin, joita ei täältä turkusesta saa. Ja aika hyvin pysyin siinä tavoitteessa - mutta silti. Tässä voisi todeta että lankojakohan tässä taloudessa syödään seuraavaan palkkapäivään tai veronpalautuksiin saakka!
Lofteja - en ole ennen kokeillut. Jos tästä saisi yriteltyä jotakin pehmeän ihanaa.Sukkalankoja, ranskalaista silkkilankaa, muutama Novitan kerä ja "herkku" - Araucanian alpakkalanka. Josko silkistä hienosteluhuivi ja alpakasta kämmekkäät.Viimeisenä Noro Silk Gardenit! Kahta eri väriplaatua. Maksoin Priimalle jonnin verran enemmän kuin kilpailevan yrityksen tuotteet näyttivät maksavan, mutta tykkään kyllä valtavasti näistä tummemmista väreistä! Villapaitaan en sentään raaskinut Noroa ostaa - pitäydyn edelleen näissä pienemmissä neuleissa.

Muutama muukin kerä tarttui mukaan, mutta niistä sitten kun olen niistä saanut jotakin alkuun. Langat saavat muutenkin nyt marinoitua jonkin aikaa. Olen päässyt alkuun Wool-neuleessani ja sitä aion nyt puurtaa, ettei into taas lopahtaisi heti alkuvaiheessa. Sitä paitsi hyvin suunniteltu ja punnittu on puoliksi tehty.

Kotiin kuljin navigaattorimme TomTomin kanssa Pirkkalan ja Nokian kautta. Harhauduin väärään suuntaan, kun uudessa liikenneympyrässä piti valita Rauman, Porin ja Tesoman välillä - eihän nämä laitteet nyt ihan kaikesta ole perillä, eikä varsinkaan kuski!

Kävin myös vierailemassa Hempukan luona ja oli tosi mukavaa nähdä pitkästä aikaa! Ilona "nuokahti" syliini ja oli yhtä hymyä koko pikkuinen tyttö! Ja meidän pikku tättähäärä pääsi sujuvasti leikkiin mukaan Helinän kanssa. KIITOS!! Oli mukavata ja otetaan pian uusiksi. TÄMÄ on LUPAUS!

Mieheni ja poikansa (13 v.) olivat viikonloppuna työkeikalla täällä. Oli saatu nimmareitakin - esiintyjinä olivat mm. Juha Tapio ja Idols-veljekset Ilkka ja Heikki Jääskeläinen.

No comments: