Monday, June 11, 2007

Nopea postaus!

Kesänvietto on jo lähes aloitettu. Olimme mökillä ja vesi oli 23-asteista; kyllä kelpasi jo polskutella. Pihamaa rehottaa sekä siellä mökillä että Turussa ja tuntuu että ruusutkin kukkivat jo aivan ennen aikojaan. Ruohosipulikin kukkii varsin runsaasti ja raparperimehua on tehty ensimmäinen satsi.Odotan innolla josko saisin tänä kesänä nähdä elämäni ensimmäisen ikioman KUKKIVAN SALKORUUSUN!

Tänään kävin neuvolassa ja siellä ne mötkylän sydänäänet jumpsuttivat tasaisesti ja kuuluvasti. Seuraavaksi onkin sitten vuorossa heinäkuun alussa rakenneultra viikolla 20. Tällä hetkellä on väsymystä aiheuttanut angiina ja penisilliinikuuri, mutta eiköhän tauti toivottavasti taltu 10 päivän kuurilla tehokkaasti.

Keskiviikkona alkaa loma ja jo tiistai-iltana reissun päälle... Katsellaan sitten kuvia myöhemmin kun on juhannuksen tienoo.

AURINKOISTA KESÄKUUTA!!!!

4 comments:

Hanna said...

Mukavaa lomaa. Jos mein ohi ajatte niin töötätkää jos näette jonkun pihassa (oletan, että tiedät missä asumme ja jos et, niin 1,5 km ennen Hempukkaa samalla puolella tietä, Turun suunnasta tullessa). =) Millaisella autolla muuten ajelette?

manteli said...

Meillä on sellainen 7 hengen tila-auto, Mitsubishi Grandis, tumman punainen. Saapa nähdä mahtuuko enää tavarat kyytiin kun jatkossa on välillä kaikki istumapaikat varattuja...

Olen kuljeksimassa ohitse ainakin tuossa juhannuksen jälkeisellä viikolla ja mahdollisesti heinäkuussa useaankin otteeseen, mutta en osaa vielä sanoa millä kokoonpanolla ja kiireen asteella---

JennyF said...

Onnea odotukseen!

Marikki said...

Onnea odotukseen minultakin. Olit käynyt meilläpäin, mutta huomasin kommenttisi vähän jälkijunassa ja tulin nyt vasta vastavierailulle. Aika samaa tahtia taidetaan taapertaa tätä odotusta. Mulla on laskettu aika 14.11.

Ps. Massunpiilotustemppu ei enää onnistu... niin nopeasti tilanne kehittyy tässä vaiheessa (ainakin näin kertausharjoituksissa).