Thursday, June 21, 2007

Reissusta kotiuduttu!Ohi on ja hyvin meni. Moottoripyöräilimme ystäväpariskunnan kanssa reitin Turku-Helsinki-Tallinna-Hiiumaa-Pärnu-Riika-Siauliau/Liettua-Tartto-kotio ja ilmat olivat oikein hyvät! Reitti oli lähes sama kuin viime kesänä, mutta noissa paikoissa viihtyy kyllä useampaankin otteeseen. Kuvia on tulossa ja paljon - puuttuu vaan piuha siirtämistä varten. Olemme tänään lähdössä mökille, joten saattaa viedä aikaa.

Sadamarketista ostin ihanan pehmoista hahtuvalankaa ja virkatun kesähatun neiti tättähäärälle, jota emme ole nähneet yli viikkoon! Vihdoinkin tänään... ikävä on tosi ISO!!!! Samoin oottelemme että pääsisimme viettämään lomaa noiden isompienkin lapsosten kanssa - he ovat lomareissulla ensi viikon.

Porhalsimme moottoripyöräreissuun heti kun työpäivä päättyi viime viikolla, joten on kyllä ollut loistava irtiotto - viikossa on tapahtunut niin paljon, että tunnen olleeni työmaalta jo ikuisuuden poissa!!! Tässä vielä kuva meitin pyörästä - tällainen on meitin menopeli!!!

6 comments:

Anonymous said...

Kivalta kuulosta reissunne! Ootko huomannut, että Bones on taas alkanut ? t. Minna

Hanna said...

Hyvää juhannusta. Mun blogi on mennyt salasanan taakse, mut laita viestiä suurperheenvilinaa@netti.fi jos sen haluat. =)

Vanilla said...

Onko tuo 650 vai 1100? Näyttäisi kuuspuolikkaalta, Drag Star on ihan asiallinen peli:)

Sari said...

Hyvää juhannusta!

Vanilla said...

Itsekin harkitsin tuota pyörää (Classicina), mutta päädyin sitten vähän pienempään eli Honda VT 600 Shadow.

Zitron Loftit ostin paikallisesta lankakaupasta Sjoelta Käsityö-aitta Anneliinasta (nyk. Fiona) ja puuttuvan kerän tilasin Tapion kaupasta.

manteli said...

Heips Minna, Sari ja muut!

Jäi se ensimmäinen Bones näkemättä, kun reissukiireissä ei tullut ohjelmatietoja selailtua... Ehkä huomenna pääsen taas fiilistelemään!!!