Monday, October 22, 2007

Kulttuuririentoja!

Viikonlopun ja tämän alkuviikon olemme viettäneet "SYYSLOMAA" koko perheen voimin.

Kävimme työkavereiden kanssa tiistaina Wäinö Aaltosen museossa ilmaiskonsertissa, jossa esitettiin Mozartin, Saariahon, Wolfin ja Isomäen musiikkia... Kävimme myöskin syömässä Foijassa, joka on ihanan tunnelmallinen ravintola täällä Turussa - aivan kauppatorin vieressä.

Keskiviikkona kävimme Turun taideakatemialla TAITEIDEN YÖSSÄ ja pääsin valokuvaukseen ikuistamaan vauvamahani - tekijänoikeussyistä en taida sitä kuitenkaan tänne blogiini laittaa... Näimme taitavia sirkustemppuja ja väkeäkin oli koululla oikein mukavasti.

Miesväki kävi Hectorin konsertissa perjantaina ja vietimme 14-vuotiaan synttäreitä lauantaina. Lisäksi kävimme katsomassa THORIN VASARAN Turun kaupunginteatterissa lauantai-iltana ja pidin kyllä oikein tosi paljon esityksestä. Musiikkipuoli toimi loistavasti ja lavastus/puvustus/valosuunnittelu oli LOISTAVA. Kiitos!!!

Sunnuntai-iltana kävimme vielä neitien (4, 8 ja 10-vuotiaiden) kanssa katsomassa Turun Nuoressa teatterissa katsomassa PEPPI PITKÄTOSSUN! Ohjaus oli hyvin tehty ja koko porukka tykkäsi kovasti! Kiitokset kummitädille!
---------------------------------------------------------------------

Neulomuksista sen verran että neiti tättähäärälle on valmistunut unikkokauluri no 2, lankana Katian bamboo (60% bambu, 40 %´puuvilla, puikkokoko 3). Neulos on paljon napakampaa ja taidan yrittää toisesta lankakerästä pipoa!Sydänkävyn sormikas on saanut parin - enää vain langat päättelemättä.

Nyt olisi alussa vihdoinkin vauvalle nuttu - Dropsin ohjeella. Ongelmani on se, etten ymmärrä kaavioita, jotka ovat ruotsiksi. Lähden nyt metsästämään netistä neulesanastoa ruotsi-suomi, eiköhän jostakin apua löydy!!!!

Pärjäisiköhän tällä dropsin omalla SANASTOLLA!

3 comments:

andra said...

Thorin Vasara oli hyvä, mäkin kävin katsomassa sen äidin kanssa, melkein heti kun tuli teatteriin. Vieläkö kaipaat neulesanastoa ruotsiksi?

Minnie said...

Heips! Tein tuon saman vauvan nutun tässä taannoin, siinä on kaavioiden yläpuolella merkkien suomenkieliset selitykset.

manteli said...

Ei oo totta... nyt olen kai sitten tulostellut jotenkin hassusti kun en selitysosuutta vielä huomannut... kiitos minnie.!