Sunday, October 14, 2007

Viimeisiä viedään!!

SIIS VIIMEISIÄ TYÖPÄIVIÄ!!! Keskiviikkona koittaa sitten vihdoinkin äitiysloma!

Minulla oli rauhallinen viikonloppu - mies ja tättähäärä lähtivät lauantaiaamuna ajelemaan kohti mökkiä ja minä jäin ottamaan iisisti ja hoitelemaan kotiaskareita. Pyykkiä pesin ja vähän järjestelin paikkoja, mutta imuroida pitäisi edelleen...Sain tehtyä valmiiksi melonipuseron perjantaina ja neiti tättähäärä sai sen viikonloppureissulle mukaansa. Tänä aamuna valmistui bambulangasta neitokaiselle Ullaneuleen kauluri pienellä kukkasella koristeltuna ja aloitin samaan syssyyn tuota SYDÄNKÄVYN RANNEKETTA - aion soveltaa siitä sormikasversion. Sinällään ihan ymmärrettävä ohje ja kaunis, mutta voi hyvänen aika kun se on kapea kun sitä tekee tuollaiselle yli neljävuotiaalle!!!! Sormikaspuikkoja tekee kovasti mieli, kun tuota räpeltää!!!Ajattelin korvata tulevassa VAUVAN NEULETAKISSA Dropsin alpakan Lanettilla, kun ei Lankabaarissa ollut oikein osuvia värejä minun makuuni - parhaat oli jo viety päältä.
PiikkoPirrassa oli taas ihana palvelu - ostin mohairia tuleviin huivitarpeisiin poistokorista, kun oli niin älyttömän mukava vihreä savy!!! Kuvia tulee myöhemmin - nyt se kamera on maalla kun sitä olisin tarvinnut. Lisäksi kävin koruliikkeessä ja uskomaton tuuri; Kalevalakorun koruja oli tarjouksessa. Se on varsin harvinaista herkkua - ainakin täällä Turussa.

Turussa olisi kyllä ollut aika sateista valokuvaamiseen, mutta aamulla olisin saanut ikuistettua KETUN!!!! Istuin aamukahvilla keittiössä ja katselin kun muutaman metrin päässä kuusi harakkaa piiritti kettua, joka hyökkäili lintujen kimppuun, eikä meinannut päästä tilanteesta minnekkään.! Sen kolmen minuutin aikana olisi ehtinyt hakea jo kameran ja muutaman kuvankin ottaa. On tämä hauskaa tämä cityelämä - tuo on jo toinen kettu tässä viiden vuoden aikana kotipihallamme!!! Ilmeisesti läheisessä rinteessä on ollut ketun pesä viime talvena (naapurilta kuultua)!

Vielä viimeinen viikonlopun saavutus on IMETYSPAITA! Vaikuttaa aika hyvältä, mutta joudun ehkä kaventelemaan sitten kun pääsen tästä vatsastani eroon! Kankaan ostin Eurokankaasta ja ohje on kokoa 38/40 ja sijaitsee SUURESSA KÄSITYÖLEHDESSÄ 3/2007. Olen niin tyytyväinen näin ensi tuntumalta, että taidan surauttaa näitä paitoja vielä muutaman lisääkin. Ja kuvia sitten myöhemmin!

Nyt hyvää yötä!

No comments: