Monday, December 03, 2007

"Antiikkivaippoja"


Myöhemmin tulossa lisää esittelyjä kaappien sisällöistä!

Esittelyssä meidän perheen "antiikkivaipat". Sinikuosinen Brio-sisävaippa sekä Eko-setin kuoret (voi mikä ihana nalle-kuosi!), jotka toimivat hyvin.

Epämääräiset Babykins-vaipat, joita en oppinut tättähäärällä käyttämään; on aivan omituiset kiristinsysteemit eikä ollenkaan kuminauhoja. Nyt leikkasin niistä kaikista imuja; noista viimeisistäkin valkoisista.

Sitten nuo omat nallekuvioiset lempparini. Miehen esikoiselleen (n. 14 v. sitten) hankkimia UNIMIX-vaippoja ja loput puolet n. kahdestakymmenestä sisävaipasta kirppikseltä löytämiäni, jotka ovat saaneet hyvän kodin. Loistava imukyky. Pikkaisen koppuraisia narukuivatuksessa, mutta möyhennän niitä ennen käyttöä. Pieni lisävaippa mahtuu ja sitten vain kuorivaippa tai hahtuvahousut päälle. Jos omistatte näitä niin pitäkää näistä kiinni! Neiti tättähäärällä olivat kovassa käytössä ja uusia ostimme käytännössä vasta n. yksivuotiaan kokoa.

1 comment:

marja(Lankaa ja sympatiaa) said...

Haa,mitä täältä löytyykään:)Mull on kans noita iankaikkisen vanhoja babykins vaippoja ja yksi unimix löytyy myöskin!Käytössä ovat meillä!Paitsi isommat on vaan niin huonossa kunnossa,että päätin myös leikata niistä imuja!!Pari ehdin heittää roskiin,kunnes tuli mieleen leikata loput imuiksi.
Mulla onkin edessä kestovaippojen ompeluprojekti!Kipeästi tarvitaan uusia vaippoja,jos meinataan vielä kestolla.Kankaat kyllä löytyy omista varastoista.