Monday, December 03, 2007

"Isoja" vaippoja

Tässä peikkotyttö lempparivaipassani, joka on uusia hankintoja. Ronjan keijukuosinen vaippa, jonka ostin taannoin "alkuraskaana" - muistan kuinka seisoin kassalla vaipan kanssa ja tajusin yhtäkkiä että enhän minä tiedä onko tuleva lapsi on tyttö vai poika!! Totesin ääneen myyjälle, että eipä tullut mieleenkään aikaisemmin - mutta kai poikakin voi söpöä keijuvaippaa käyttää. Päällehän kuitenkin tulee jonkinlainen kuorivaippa. Olikohan tämä se etiäinen sukupuolesta...

Toisessa kuvassa tättähäärälle ostettuja vaippasysteemejä, ns. isoja kokoja! Tipukuvioiset Nicky-vaippahousut, 3 x medium. Ihania ovat edelleenkin ja hyvälaatuisia. Kolme Bumbyn päiväkuorta (koko XLARGE eli (11-14 kg), joiden päällä pidin kyllä Ruskovillan hahtuvia tai villavaippahousuja. Maatilakuosiset vaipat ovat merkkiä STUFFABLES by Nature Babies (4kpl?), kuorivaippa, jonka taskuun saa fylliä oli varmaan ihan ok käytössä.

Sitten vielä nämä niin sanotut All-in-one -vaipat, valmistanut Kushies, - paksut flanellikerrokset läpän kera, kuori kovaa kahisevaa muovia ja muistaakseni haisevat käytössä pahalle. En ostaisi enää jos nyt valitsisin uusia, mutta on näitäkin kovasti käytetty. Toppausta on ja pitoakin muistaakseni. Lahkeensuista taisi joskus vuotaa, eli ei ainakaan yökäyttöön näiden muistikuvien perusteella.

Siinä näitä vaippamuisteloita. Osaksi omaa inventaariota ja muistinvirkistystä. Ensi postauksessa uusia tuulia!

No comments: