Saturday, June 14, 2008

Terveiset - BuonaSERA!

Aurinkoiset terveiset Italiasta! Saavuimme koneella Milanoon, jossa olimme yhden yon. Pisan kautta jatkoimme matkaa ja Firenze oli ihana, idyllinen ja koimme sen myoskin iltavalaistuksessa. Duomossa kavimme katselemassa sisapuolella, mutta taidemuseot jatimme talla kertaa valiin.

Roomassa kavelimme kaksi paivaa, istuimme Sightseeing-bussissa ja katsottavaa riitti yllin kyllin. Vaikuttavin rakennus oli ehka mielestani Pantheonin temppeli kaikessa karuudessaan. Tanaan kiipesimme Vesuviukselle kurkistamaan kraateriin ja nakoalat olivat uskomattoman upeat. Yovymme Napolin vanhassa kaupungissa. Viela matka jatkuu.

Lasten kanssa matkustaminen on ollut yllattavan helppoa ja mukavaa. Kantoliina on ollut kovassa kaytossa - tanaankin olisi tainnut jaada kiipeaminen valiin jos olisi pitanyt rattaita tyontaa. Ja isovanhemmat ovat olleet hyvana hoitoapuna. Me siis vuokrattiin auto ja aikaa meilla on taalla yhteensa 11 paivaa. Huomenna suuntaamme Pompeijiin ja itarannikolle. Kotiin saavumme juhannukseksi!

Alunperin ajattelimme ettemme lahde ahnehtimaan liika nahtavyyksia nain lyhyeen aikaan, mutta olemme mielestani silti nahneet jo enemman kuin kuvittelin onnistuvan. Ja taman reissun tarkoitus on antaa kokonaiskuvaa - tiedamme minne haluamme uudestaan!!! Buona NOTTE!

1 comment:

Sari (saristitching) said...

Mukavaa loman jatkoa ja hyvää juhannusta!