Thursday, June 26, 2008

Taas blogitaukoa!

Me lähdemme taas maalle kesäpaikkaamme, joten olen netitön seuraavat pari viikkoa. En jaksa nyt lisäillä tässä mitään kuvia, mutta paljon olisi matkakertomusta ynnä muuta. Ostin kuusi lankakerääkin Italiasta - löysin Firenzestä lankakaupan ja olisi niitä varmaan muuallakin ollut, mutta aika hävisi kyllä muissa jutuissa kuin lankakaupoissa.

Mies täyttää pyöreitä, joten juhlia tiedossa ja yksi isommista neideistä juhlii myöskin heinäkuussa.

Kävin tänään ensimmäisen kerran juoksulenkillä vauvan syntymän jälkeen ja nyt on jo jostakin kipeä... Ei siis lihakset vaan jotakin muuta. Yllättävän hyvin kuitenkin jaksoin juosta ja oli ihana ilma, kun ei ollut liian kuuma.

Mies kävi muuten Tallinnassakin ja on varsin kehityskelpoinen - kävi ostoksilla Karnaluksin tukussa. Sain ihania lankoja ja uusia puikkoja - mm. sormikaspuikkoja, joita olen jonkun aikaa haikaillut. Ihana mies!
.................

We will go to our summer cottage tomorrow so I don't have internet connection next two weeks. I don't have enough time to write about our journey to Italy - perhaps later! I bought 6 balls of yarn in Italy - but I haven't knit anything in last month!
My Husband was in Tallinn Estonia and he was so great - he bought me needles and yarn from the famous Karnaluks.

I was jogging first time this evening since baby's birth and I don't feel very well at the moment - what about tomorrow...

No comments: