Thursday, July 24, 2008

Ei hyvänen aika - upsista!

Minä siivosin kaappeja. Ja siirsin tiedot langoistani Ravelryyn - valokuvat puuttuvat kun kamera on miehellä Mansessa. Ei enää lankaa, ei enää, ei vuoteen! Erivärisiä ja laatuisia lankoja on yhteensä 132 eri sorttia, määrät tosin suhteellisen pieniä kun harvemmin ostan kerralla lankoja aikuisen kokoiseen villapaitaan.

Nyt loppui: Ei enää lankoja huomisen jälkeen ennen töihin paluuta. VUOSI LANKALAKKOA!

Ainoat poikkeukset: jos lahjotaan, jos tarvitsen kerän saadakseni jonkun työn valmiiksi tai jos matkustan Tallinnan lankatukkuun. ja sieltäkin vain harkiten. Kun ei aika muutenkaan riitä neulomiseen ja Norotkin vielä odottavat kaapissa!
--------------------------------

I made yarnindex in Ravelry and It was really terrifying - 132 different yarns or their different colours! No buying of new yarns next YEAR - until I go back to work from my maternity vacation.
Only these are allowed reasons to get new yarn: presents, yarnballs if necessary to finish the work complete or If I go to Estonia, Tallinn to Karnaluks (there ain't any travelling in my sight at the moment).

Good night - it's MIDNIGHT!

1 comment:

emeline said...

(laugh !)
I began my inventory a few days ago and already registered 44 different yarns... but I think you beat me with your 132 :o)