Monday, July 07, 2008

Hyvin hurisee!
Täällä taas kaksi yötä kaupungissa. Linnunpesässä on ihanat höyhenpeitteiset POIKASET!! Jatkamme huomenna taas mökkilomaa ja jätämme heidät rauhaan, mutta josko vielä saisin valokuvan otettua...

Mies täytti pyöreitä ja sai lahjaksi mm. harmonikan ja nuottitelineen. Eikun soittelemaan! Lisäksi sai jääkiekkopaidan nimellään ja vuosiensa lukumäärällä - on aikoinaan pelannut samassa joukkueessa. Tänään käytiin vielä ihailemassa upeaa puutarhakeinua - sellaista perinteistä jossa on katos. Oli tosi mukavaa nähdä sukulaisia ja ilmatkin suosivat, kun ei sadetta tullut niskaan!

Uusin Moda-lehti oli saapunut, mutta ei sieltä mikään malli ollut sellainen "TUO-HETI-TEHTÄVÄ-LANGAT-JOSTAIN-NYT". Muutamaa lasten vaatetta tekisi mieli kyllä kokeilla. MISTÄ saa Sirdarin lankoja - onko jollakulla tietoa!?

Meitin peikkotyttö on kokeillut muutaman kerran saunomista - tässä ollaan mökkisaunassa. Ihana järvi on vieressä ja itsekin olen tarjennut uida. Vesi on ollut n. +19C. Jouduin kyllä tänään käymään terveyskeskuksessa kun korvat ovat vihoitelleet joka uintikerralla ja menneet lukkoon. Saatiin ne pestyä puhtaaksi - kotikonstein ei onnistunut vaikka meille oli "liuotinaineetkin" hankittu.

KAUNISTA KESÄÄ ja toivotaan vielä vähän lämpöä!

------------------------------------

Greetings from the countryside - I've been swimming in the lake (water is app. 19degrees) and little peikkotyttö has been in sauna!

There are little baby-birds in their nest here in Turku and I try to get picture of them tomorrow if possible without disturbing them.

I got new issue of the finnish MODA but there wasn't any knit must-to-do-right-now.! But I'd like to know where to get Sirdar-yarns in Finland!

1 comment:

tohveli said...

Mulla on mielikuvia Sirdarin langoista Käsityö-Elisassa, huom! mielikuvia kun en ole niitä itse ostanut...
:)