Sunday, January 18, 2009

Hiljaista elämää?

Viikonloppu nukkumisen ja tekemättömyyden merkeissä. Tai siis vähemmän näkyvää tulosta, mutta kokoajanhan sitä jotakin tekee.

Tättähäärän villapaita ei ole kovinkaan edistynyt, mutta ideoita kyllä oon taas viritellyt moneen suuntaan. Sain luettua hiukkasen matkaa lainassa olevaa Laila Hirvisaaren uutta kirjaa ja seuraavaksi joululahjakirjan kimppuun. Leikkikentällä saimme piipahdettua tänään ja oli hauska katsella peikkotyttöä, joka käveli talvikengissään ja toppapuvussaan jo niin taitavasti. Kävely alkoi sujua ennen joulua ja nyt kyllä kuljetaan jo taloa päästä päähän. Peikkotyttö aloitti nyt myös säännöllisen musiikkileikkikoulussa käymisen.

Tänään sain kirjoitettua neuleblogilliselle ystävälleni kirjeen Ranskaan - englanniksi kirjoittelemme kun ei minun viiden vuoden ranskantaitoni kertakaikkiaan ole riittävä... Blogin lukemisessakin on jo riittävästi haastetta.

Tättähäärä aloitti taas tarhan ja harrastukset! Yritämme saada arkielämän rutiineista kiinni!

----------------

Just waiting more time and inspiration. We try to get back daily routines after Christmas-break and beginning of the year. I will show you pullover soon - It's coming on and I hope It's fine and beautiful when its done!!

No comments: