Friday, January 09, 2009

Ostoksilla!Tuossa keskiviikkona oli oikein antoisa kauppareissu!

Piipahdimme lempikaupoissani, jotka sijaitsevat samassa pihapiirissä. Riemulista kävimme ostamassa tättähäärälle uudet tarhatossut ja ostin muutaman ihanan IdaT:n vaatteen tyttärelle kun olivat halvennuksessa puoleen hintaan. Tässä esittelyjä! Neidit olivat tyynysotaa parisängyssä!

Seuraavaksi suunnistin PIIKKO-PIRTAAN ja mukaan tarttui kaikkien ihanuuksien keskeltä 550g Filatin OneOne-lankaa. Tässä näyte siitä mihin se on muotoutumassa. Teen ensimmäistä kertaa tättähäärälle vaatekappaletta itse suunnitellen ja soveltan, joten tuho ei ole niin kauhea kun maksoin euron per kerä...Turkuun on myös avattu uusi hormittomien takkojen ja sisustuksen erikoisliike FlameDecoration Kutomonkadulle. KÄYKÄÄHÄN KURKISTAMASSA!


_____________________________

I was shopping wednesday. I visited my favourite yarnshop PIIKKO-PIRTA and shop of childrens cloths and cloth-diapers called RIEMULI. IdaT clothes are made in Denmark.

I bought 550g of yarn (Filati ONE ONE) to the this costume I already started for 5-year old. I'm doing it "from my head" - one ball costed only 1euro so It isn't so terrible if I fail doing it...

These also on new shop of Decoration in TURKU!!

No comments: