Friday, July 14, 2006

Novitan värinallea ja taas tälpuoljokkee!

Juuhuu....

Me oltiin Luostarinmäen käsityöläismuseossa Turussa reilu viikko sitten, viime viikonloppuna Ylöjärvellä katsomassa Kardemumman rosvoja (joista yksi oli meidän neidin kummitäti - suuri kiitos hienosta esityksestä) ja meidän mökillä, jossa mm. pestiin mattoja oikein urakalla, uitiin "linnunmaidossa" ja syötiin mustikoita.

Sopivasti ohjelmaa mutta myös letkeätä lomailua. Kävin lenkillä välillä 6,5 kilometrin lenkin (juoksen aina pari sataa metriä ja sitten kävelen että "ahdistus" tasaantuu). Kärpäset ja paarmat niin tykkäsivät minusta!!! Ah Suomen kesä...

Olen tekemässä Nallen karkkivärilangasta itselleni villapaitaa Stitch'n bitch kirjan ohjeella. Olen nyt neulonut yhden illan ja vähän päälle ja olen takakappaleen tehnyt ja etukappaletta aloittanut. Ohje on 10 puikoilla, jotka sain nyt hyvällä omalla tunnolla hankittua ja tämä on ihanan nopsaa kutomista minun kärsimättömälle luonteelleni. Ja pelkkää aina oikein neuletta johon välillä lisäillään ja kavennetaan silmukoita. Lupaan kuvan kun urotyöni on valmis ja ehkä onnistunut.

Ostin myöskin puoleen hintaan puikkoja itselleni. Kahdet 6 ja 8 koon pyöröpuikot ja yhdet 4,5 koon pitkät puikot. Eli nyt voin neuloa lisää näitä kuohkeita villapaitaihanuuksia kun aikaisemmin puikkokokoni on loppunut vitosen puikkoihin.

No comments: