Tuesday, July 25, 2006

Onpas nyt sitten takeltelua!

Eli siis se Isoveli-karkkivärilangasta itselleni tuleva villapaita Stitch'n bitch kirjan ohjeella. Olin jo kiinnittänyt hihoja eilen paikalleen kun huomasin että kävi juuri niin kuin epäilin... Hihan pituus oli merkitty lähes samaksi koosta riippumatta, mutta minullehan ne hihat ovat todellakin n. 10 senttiä liian pitkät, kun neule on varsin venyvää.

Ei kun tänään purkamaan hihansuita ja päättelemään ne uudestaan. Sitten on vielä korkean kauluksen vuoro.

Kävin eilen vielä kuolaamassa Vapaa Valinnassa lankoja, mutten enää raaskinut ostaa pahemmin uutta. Nyt ois tämä entisten käyttö edessä ja pitäsi kyllä saada uusi aloitettua ennen kuin tahti hiipuu... Olin silloin pari vuotta sitten aloittanut miehelle villapaitaa Novitan nallesta ja hukkasin muutossa sen ohjeen. Taisi se olla malliltaankin alunperin aika susi, eli purkamiseen meni koko etukappale. Nyt ostin uuden Novitan syyslehden ja ajattelin aloittaa alusta. Kai se vielä joskus valmistuu ja mieskin nyökytti vihreää villapaidalle ainakin valokuvan perusteella.

Torilla kävin ja ostin itselleni ranskalaisen rakuunan, joka oli työkaverin mukaan talvehtinut upeasti täällä eteläsuomessa! Minttua minulla on jo kahta plaatua ja sitruunamelissakin kuulemma talvehtii - kaikkea uutta oppii!!!! Vielä kun saisin basilikat tuottamaan kunnon satoa!

Olen myös sisustanut.... Ostin sisustustaulun kun oli niin halvalla ja vaihdoin kehyksiin kartongin ja neljä ottamaani ruusuvalokuvaa! Ja ah kuinka hyvältä näyttää. Kuvaa tulee myöhemmin kun mies palaa työreissulta ja palauttaa kameran!

No comments: