Friday, July 21, 2006

Viikonloppu jäljellä!


Toivottavasti pysyy nämä ilmat kohtuullisena vielä tuossa elokuun alussakin, jotta voi työssä käynnin ohessa nauttia puutarhanhoidosta ja tunnelmasta Aurajokirannassa.

Kävimme pikkuneidin kanssa Kupittaalla Seikkailupuistossa katsomassa Onnelia ja Annelia, jossa I'Deesin tytöt lauloivat ja näyttelivät upeasti. Mukava oli tunnelma! Katto Kassista esitettiin nukketeatteriversiona ja mielestäni on aina ihana nähdä hyvin tehtyä nukketeatteria ja näyttelijäntyötä - Aapo olit taas loistava!!!!

Mieli tekisi vielä nähdä muutama kesäteatteriesitys, jos vain ehdin.. ONNI LÖYTYY ARJESTA, kuten Mannerheimin lastensuojeluliitto paidoissaan julistaa, mutta näin kesäilmoilla tulee aktiivisemmin lähdettyä ihmisten ilmoillen tapahtumiin, kuin tuossa syksyn pimeillä!!

Mitähän muuta. Villapaita edistyy ja karkkilankaa on hamstrattu lisää. Lisäksi ostin alennuksesta vaalean vihreätä Wool- lankaa, sitäkin riittäisi johonkin kivaan neuleeseen itselle tai lastenkokoon. Pipoja pitäisi suunnitella ajoissa ja nyt mulla olisi herkullista isoveli lankaa "ruskeavihreäsininen"- versio pätkävärjätystä ja siitä haluaisin itselleni pipon/päähineen. Mukavia vinkkejä otetaan vastaan!!!

Ja ONNEA HEMPUKALLE!!

No comments: