Friday, October 20, 2006

Haruha-sormikkaat ja huivin alku!


Tässä komeilevat Haruhat sormikasversiona. Kuten jo aiemmin totesin - Kuvio ei oikein tuossa langassa näy, mutta muuten olen varsin tyytyväinen. Istuvat hyvin ja ovat sopivan lämpimät näille pyöräilykeleille. Tein nämä sormikkaat näillä ohjeilla:
http://www.kaspaikka.fi/neulonta-A&O/asusteita_vaatteita/lapaset-kasineet/sormikkaat.htm

Eilen aloitin tuota huivia... Ensimmäisten 12 kerroksen jälkeen olin jo laittaa teille arvattavaksi, että mikä tästä tulee... Voi hyvänen aika. Aloitin ensin yksinkertaisella langalla ja 5,5 puikoilla... Ei näyttänyt hyvältä kun lanka on tosi ohutta (- koitan penkoa teille myöhemmin selville mitä tuo lanka on). No aloitin uudestaan kaksinkertaisena ja kun aloitin kuvioneuletta - purin tekeleeni kaksi kertaa. En vain onnistunut millään täsmäämään ohjeen kanssa ja myöhemmin huomasin että olin ilmeisesti jossakin vaiheessa tiputtanut YHDEN silmukan!!!! Mielestäni alussa on edelleenkin jossakin kertautuva virhe - mutta en hitto aloita enää uudestaan! Ehkä sitten kun huivi on valmis, saatan purkaa alkupäästä lyhyemmäksi ja kutoa uudestaan nuo neljä oikeaa kerrosta. Onnistuisikohan?

Mutta OLEN nyt SISÄISTÄNYT ohjeen, joka ei tunnu ollenkaan hankalalta! Ehkä tämä vielä tästä iloksi muuttuu! Kuva ei anna oikeutta huivilangalle, eikä haruhoillekaan. Salamavalo vie kyllä kaiken pehmeyden väreistä. Kunhan nyt sitten lanka riittäisi riittävän pituiseen huiviin (kun nyt sitten teenkin kaksinkertaisena.

Kumosin osan langoistani meidän ekaluokkalaisen sängyn päälle. Niitä on jo minunkin taloudessani aika paljon! Yritän tänään lajitella - Katsotaan saanko ne samaan kuvaan....

No comments: