Tuesday, October 17, 2006

Haruha-sormikkaat päättelyä vailla!
Viikonloppuna kavimme isommalla porukalla luonnonsuojelualueella sunnuntaikävelyllä. Luonto oli kyllä aivan parhaimmillaan ja seura mukavaa! Ihailimme highlander karjaa, sorsia, mahtavaa lehtometsää ja Kalliolta avautuvaa merimaisemaa.

Tässä kuvina parhaita paloja.

Meidän pikkuneitimme totesi sunnuntaina, että "iskä - ota tuosta keitosta nuo herneet pois" (siis hernekeitosta). Siitä huolimatta maistui ja jopa ne porkkananpalaset mukana!

Minun haruha-sormikkaani ovat peukaloa ja päättelyä vaille valmiit! Täytyy saada teille kuvaa päivänvalossa, kun se maastonvärinen nallelanka on vaikeaa kuvattavaa.

Tällaisia ostoksia eilen ja tänään. Kengät -70% (tarpeeseen), Sissy-lankaa, josta jotakin ihanan pörröistä, K-kauppojen tarrakeräilyllä ostettu merensininen mariskooli ja kerä Regiaa, jotta saan vielä edellisten sukkien lankalopusta jotakin kokonaista.
Mitä muuta voisi toivoa... Lisää lankaa :) ja paljon laatuaikaa, jonka osaisi käyttää hyödyksi. Vuoden kirjat julkaisun saa ilmaiseksi ainakin Suomalaisesta kirjakaupasta.

Projekteja on, mutta niistä sitten myöhemmin. Ja haaveita. Saako muuten Noroa muualta kuin Helsingistä - miten Tampere??

Kävin noutamassa kirjastosta vihdoinkin Anu Harkin PUIKOISSA! - kirjan. Selattuani, totesin, että olen ainakin hullaantunut kirjan ulkoasuun, lankojen väreihin ja muutama juttu olisi mukava tehdä! Kirjan hinta vain tuntuu kovin korkealta, mutta kyllä edelleen on upea nähdä laadulla tehtyjä kovakantisia kirjoja!

No comments: