Thursday, March 15, 2007

Ei tämä tästä tokene...

Ehdin jo ajatella vieväni lapseni tarhaan huomenna, kun oli jo aika valoisa päivä... Oksensi taas yllättäen matolle tuossa puoli kahdeltatoista. Mukavaa lukea näitä etovia blogipostauksia, joissa mennään eikä meinata.

Mies oli luvannut olla huomisen kotona että pääsisin töihin. No onhan hän ja kuume huitelee nyt lähellä 39:ää. Että uusiksi meni.

Nyt suurin huolenaiheeni on lauantain messut,jonne olen edelleenkin vahvasti menossa. Tättähäärän piti mennä kaverille leikkimään, mutta eipä taida se onnistua kun kaverilla on kolmeviikkoinen sisko. Josko tuo mies tuosta tokenisi. MUTTA EN VIELÄ PERU ryhmäosallistumista! Katotaan joudunko lauantaiaamuna soittamaan hätäpuhelun meidän Turun porukan Mariannelle.

Matto on pesty ja viety saunaan kuivumaan ja nyt tuolla pyykkikone jytää. Josko vielä mahtuisi kuivumaan jonnekin.

Onneksi on ollut ihanan kauniita kevätpäiviä kun olen tehnyt pihakierroksen neidin nukkuessa. Sain tuotua pari pelakuunraakkia varastosta sisätiloihin ja tänään istutimme rairuohot. Muutama yrttikin jo pihamaalla kurkistaa.

1 comment:

Marianne K said...

Kiva, ei onnistunut eka kerralla.

Onhan sinulla puhelinnumeroni? Minulla ei ole sinun. Toivotan kuitenkin sairaille pikaista paranemista ja sinulle jatkuvaa terveyttä!