Wednesday, March 07, 2007

Lyhyt postaus!

Eilen katselin uutta SK:n numeroa ja selasin neuleet. Ei nyt kuitenkaan täysin sykähdyttänyt ja kun katsoin hintaa - JÄTIN OSTAMATTA! 8,5 eurolla saa jo kuitenkin oikeita kirjojakin jos halvalla löytää!!! Kyllä minusta nuo lehdet ovat nykyään TÖRKEÄN kalliita - siis vanhaa rahaa 50 MARKKAA!!! Ja vielä väitetään etteivät hinnat euron myötä kallistuneet... vai väitetäänkö?

Tänään ajattelin mennä neitosen kanssa jumppaan. Jumppamisessa on ollutkin pitkä tauko, kun on sairasteltu ja pidetty hiihtolomaa. Huomenna on tarhaan tulossa nukketeatteriesitys ILOINEN KLOVNI!

Merinolangalle on löytynyt jonkinlainen mahdollinen ohje talvisesta Novita-lehdestä. Saa nähdä pääseekö jo tänään puikoille!

1 comment:

Mari said...

Katsoin itsekin SK:n hintaa juuri tänään ja mietin, että kuinka kauan se on ollut sen hintainen. Lehti tulee äidilleni tilattuna, joten saan sen luettavakseni aina, mutta irtonumeroita en raaskisi ostaa. Kivoja ulkomaalaisia lehtiä saa halvemmalla ja ainakin kun jättää pari lehteä ostamatta, niin saa oikean kirjan.