Sunday, March 18, 2007

Messumuisteloita

Vielä kerran SUURKIITOS kaikille turkulaisille kanssablogaajille ja messuryhmäläisille. Oli niin mukava saada seuraa ja olisi ehkä saattanut jäädä lähtemättä, kun oli niin virustäyteinen viikko koko perheellä.

Eli me olimme siellä ajoissa neitin kanssa ja olimme ottaneet pitkästä aikaa rattaatkin käyttöön, kun epäilin ensi kertaa sairastamisen jälkeen ulkoilevan neitin messukestävyyttä. Mutta loistavastihan se sujui. Ja messuostoksiinkin kävi sitten kuitenkin joissakin paikoissa se visa.

Ostin Toikalta Berkshire Bulkyä villapaidallisen verran ja lisäksi muutamaa herkkuväriä pienempiin neulomuksiin. Pikkuneiti rakastui tietenkin Noron IROON väriin numero 18, joten sitä otin 2 vyyhteä ja HINTA KYLLÄ EDELLEENKIN HIRVITTÄÄ..!

Lisäksi vielä ostin marinoitumaan kaksi vyyhteä hahtuvavillaa Määkylän puodilta. Ihanaa vihertäväsävyistä ja vaalean violettia. Niillekin on kyllä tulevaisuudensuunnitelmia, mutta nyt on vielä muutama muu suunnitelma ensin:)

Naapurini toi minulle ihania puseroita, jotka ovat aivan käyttiksiä! Ihana Fleece-takki ja neuloshuppari - tuli taas parempi mieli tämän tuhlausreissun jälkeen kun tajusin, että käytän tosi paljon kierrätysvaatteita sekä itselläni että lapsilla. Oikeastaan ainut mihin oikeasti käytän rahaa ovat kengät - niiden laadusta ja sopivuudesta ei tingitä.

Merinopusero edistyy koko ajan - olen jo hartiaosassa menossa ja kohta aloitan etuosaa kainaloista ylöspäin. Koko on kyllä arvoitus - kun vielä pyörönä olen neulonut kainaloihin saakka. Näyttää lyhyeltä ja kapealta! Kuvia sitten kun saan niitä siirreltyä kameralta.

Vielä noista messuista sen verran, että olin käynyt läpi nuo näytteilleasettajat ja suunnitellut etukäteen mitä haluaisin - mihinkään ylimääräiseen en sortunut, jollei yhtä Arabian lautasta oteta lukuun. Tuntuu vaan että tämä jatkuva budjettivaje alkaa jo ottaa hermoon...

No comments: