Thursday, December 14, 2006

Ja että mitä tänne kuuluu?

Tänne kuuluu kaikenlaista pientä.

Sunnuntaina leivottiin pipareita koko lapsikatraalla ja oli tosi mukavaa. Pääsin testailemaan kiertoilmauuniani ja paistaminen oli tehokasta kun meni kaksi pellillistä kerralla. Itse asiassa en ehtinyt itse leipoa pipareita ollenkaan - mitä nyt hiukan pienintä neitiä auttelin.

Taikinantekokin sujui joutuisasti kun pääleipurina hääräsi köksäntehtäviä suorittava yläkoululainen. Ihmeteltiin yhdessä että noinko sen soodan tulee kuplia..? On se kumma että vuodessa aina unohtaa nämä joulun ihmeet...

Keskiviikkoaamuna oli pikkutättähäärän joulujuhla tarhassa ja oli niin kaunis mekko päällä ja mekossa leveä helma, joka oikeasti PYÖRI!!! Hyvä minä!!! Tänään on vuorossa tarhakaverin synttärikutsut - löysimme yhdessä mukavan lahjan ja eilen illalla askarreltiin "leikkaa-liimaa" synttärikortti. Sain myös eilen kirjoitettua ne "pakolliset" joulukortit; en edes kuvitellut tänä vuonna askartelevani niitä itse!

Viikonloppuna ankaraa siivousta ja ehkä mennään myös katsomaan tanssiesityksiä.

Puikoilla on nyt se Wool-villapaita, joka on esiintynyt aikaisemmassa postauksessa. Pusero on ollut hautautuneena pienempien projektien alle. Lisäksi aktiivisessa neulonnassa on perussukat Online-langasta ja kakkosen bambupuikoilla - tuntuu oudolta kun on tottunut metallisiin.

Tunnelmallista joulunodotusta!

No comments: