Sunday, December 17, 2006

Jotakin uutta ja vanhaaVärithän eivät muistuta lainkaan oikeata, mutta hyvällä mallilla ollaan. Ties kuinka pitkällä kun saadaan tänään Amazing Race katsottua. Kuvassa myös lenkkimohairia, jonka sain tänään kerittyä. Yritin punnita määrän, mutta ei meidän pieni keittiövaaka riitä. Oiskohan 300grammaa?

Perjantaina leivoin pikkuneidin kanssa pullaa ja taatelikakun. Neitihän siihen totesi katsottuaan Maikkia ja ponchoa että: "VOI TAIVAHAN TAATELIT! En tiedä onnistuiko, kun ei viitti vielä aloittaa kakkua ennen joulunpyhiä (kunhan ois kypsää...?)... Pakkaseen pääsi odottelemaan.

Lauantaina kävimme kuvataiteen joulumyyjäisissä ja katsomassa tanssiesitystä.
Esityksen lipputulot lahjoitettiin Unicefille. Varsinkin jazztanssiesitys (Billy Siegenfeldin koreografia) oli mielestäni upea. Ja tietenkin neiti tättähäärä piti kovasti balettipuvuista, jotka olikin upeasti tehty.

TÄNÄÄN olemme siivonneet. Tai siis järjestelleet tavaroita, jotta ensi viikolla voisi siivota. Jouluverhot ajattelin laittaa paikoilleen ja ihmetellä onko meillä jotakin joulukoristeita. Muutosta on nyt 1,5 vuotta aikaa, enkä kyllä oikein muista mitä meillä oli viime jouluna ja missä?

Yksi huone on vielä täydessä kaaoksessa. Se jossa on ompelukoneeni ja langat. Mistähän se kertoo????

No comments: