Wednesday, December 06, 2006

Muutoksia suunnitelmissa

Kokeilin sitten tehdä huovutettavan pipon Piikun hahtuvasta. Tein aikalailla Hempukan ohjeiden mukaan - isoimmalla koolla. Enpä tiedä kuinka niin kävi, lienee minun tumpelointia, mutta eipäs se oikein riittävästi kutistunut pesukoneessa.


Sitten pähkimään mitä siitä seuraavaksi... Leikkasin korvalärpäkkeet pois, tein vuorin, lisäsin vetoketjun ja hihnan. Ompeluun meni tänään pari tuntia - tein homman kyllä aivan omasta päästäni ja katkaisin onnistuneesti yhden neulankin ompelukoneesta. Lopputulos on kyllä ihan riittävän siisti. Hihnan onnistuin kiinnittämään väärä puoli ylöspäin (se epäsiistimpi), mutta eipä sitä kaukaa katsottuna huomaa...

Lisäilen tähän viestiin kuvia kun blogger suostuu ne siirtämään.

Meidän pikkuneidillä oli viime viikonloppuna lastentapahtuma ammatti-instituutilla ja lauantaina oli Turun naisvoimistelijoiden 100-vuotisjuhlassa satujumppalaisetkin esiintymässä. Lauluna oli Riitta Korpelan "rytmisaappaat" ja 3-5-vuotiaiden esiintymisasuna olivat sadetakki ja kumisaappaat. Meidän missillä oli päällä oma vanha retrosadetakkini 30-vuoden takaa. Esityksen nimenä oli "ILO" ja kyllä lapset antaumuksella esiintyivätkin.

Viimeisenä - Minun ikioma AMAZONINLILJANI kukkii n. viiden vuoden tauon jälkeen... Upea kasvi; lehdet ovat saman tapaiset kuin viirivehkalla.

No comments: