Sunday, December 10, 2006

Lauantaina suuret puikot!

Kylläpäs näitä viestejä nyt tulee vauhdikkaasti, mutta haluan jakaa näitä viime aikojen tuotoksia omiksi viesteikseen - minun mielestäni se on helpompaa ellei lukea niin ainakin saada näitä kuvia paikoilleen..

Kävimme lauantaina länsikeskuksen citymarketissa, jossa oli Novitan alennus -20%. Lapset kommentoivat että he kaikki haluaisivat jotakin neulottua - joten tuumasta toimeen ja kaikki saivat valita pipoonsa oman lankakerän. Nuorin on saanut jo tänä syksynä monta pipoa, mutta kolmelle muulle sain lauantai-iltana valmiiksi saakka ihka omat pipat! Tässä kuva tuotoksesta:Langat olivat ihan uusia tuttavuuksia itselleni: Teddyä ja Jengaa. Ekaluokkalaisen pipo on väriä "rastavari" ja olin yllättynyt kun kaulaliinaan ei sitten ilmestynyt keltaista väriä ollenkaan. Teddyt olivat ihanan pehmoisia. Pyöreiden pipojen silmukkamääriä otin Novitan lehdestä syksy 2006 - Jengapipo mallia 49.

Ihan tarkkoja silmukkamääriä en muista, mutta teddy on paksumpaa kuin Jenga ja ekaluokkalaiselle vähensin kai jengapipoon nelisen silmukkaa. Kavensin mielen mukaan ja tein 2 oikein - 2 nurin ribbiä. Neliöpipon tein ihan omasta päästä soveltaen. Kivat tuli kasin sukkapuikoilla ja kauan ei tarvinnut näiden kanssa aikaa viettää!!

No comments: