Tuesday, July 31, 2007

Haamupäivityksiä

Olen haamupäivitellyt linkkejä lisäämällä eli nyt sitten kirjoittelen vähän tekstiäkin ettette pety käydessänne!

Eilen kävin hamstraamassa bambupyyhkeitä Jyskistä kestovaippoja varten ja jouduin toteamaan että kylpypyyhekoko oli koko Turun alueelta loppu. Nyt täytyy tyytyä noihin pienempiin versioihin. Kokeilin saumuria ja onnistuin langoittelemaankin - tänään olisi tarkoitus tehdä joku koeversio kierrätysmateriaalista.

Tein yhden imukappaleen neulomalla Novitan tarjouksessa ollutta bambulankaa. Neuloin pitkän suikaleen (22 silmukkaa kertaa noin 40 cm); kaksinkertaisella langalla ja kappale taitetaan pituussuuntaan.

Swallowtail ei oikein edennyt, mutta josko tänään jos/kun jaksan katsoa Bonesin.

Kirjastosta löysin taas muutaman dekkarin ja rohkenin lainata jopa kirjan josta voi etsiskellä etunimeä tulevalle lapselle!

3 comments:

Hanna said...

Moi! Reetta-äiti vinkkasi että serkkutytölläni olisi tällainen blogi joten piti heti tulla kurkkimaan :-). Meillähän onkin näköjään hyvin samanlaiset kiinnostuksen kohteet, kun minullekin on tulossa toinen vauva joulukuun lopulla ja kestovaippaompeluksia myös harrastan! Tosin meillä on esikoisen vaipat vielä perinnöksi, mutta täytyyhän uudenkin tulokkaan saada jotain ihan omaa. Olen muuten kestovaippakankaat ostanut netistä www.myllymuksut.com:sta, ne hamput ja bambut sun muut hienoudet. Ihania odotushetkiä, ja tulen varmasti kurkkailemaan ompelustesi tuloksia vielä! :-)

manteli said...

Voi kun oli mukava kuulla kuulumisia!!!!! Onnellista odotusta sinnekin!

Minullakin on neiti-tättähäärän jäljiltä jonkun verran sellaisia flanellivaippoja yms., mutta nyt olen ajatellut kokeilla vähän uudenlaisiakin juttuja.

Outi said...

Tulin tänne vastavierailulle. Olet näköjään myös viherpeukalo, käsitöiden lisäksi. Meikäläinen kun saa kaiken vihreän kuolemaan.... no ruoho pihalla edes kasvaa.
Onnellista odotuksen jatkoa! Tapaillaan näin blogimaailmassa jatkossakin =)