Friday, July 27, 2007

Swallowtail alussa...

Kaksi vyyhteä Merino oroa on nyt sitten keritty käsin. Toinen vyyhti onnistui hyvin 10-vuotiaan avustaessa - oli kyllä sitkeä mimmi täytyy sanoa. Tuo lanka kun on niin ohutta että metrejä on ja PALJON...

Vanhempi lanka oli niin sekaisin ja takussa ETTÄ OLI MENNÄ HERMOT! Kerin sitä yksikseni ja aloin myöntää että NEULOJAN on oltava jollakin tapaa PAKKOMIELTEINEN ja PITKÄPINNAINEN. En ole laskenut tunteja jota siihen vyyhteen käytin... (Käviskö kokonainen vuorokausi tai jotain...)

En oikein ymmärtänyt aloitusta, mutta sovelsin Minttumaarin ohjeita ja purkulankaideaa. Alkuun ainakin pääsin ja kakkosmallikertaa on nyt tehty kolme kertaa. Lanka on aivan ihanaa, pehmeää ja sitä herkullisen punaista, johon olen näköjään vuodesta vuoteen mieltynyt! Puikkoina 3,5 ja 60 senttinen pyörö-Prym ja lanka on kaksinkertaisena. Kuvia myöhemmin.
-------------------------------

Kävin toissapäivänä PIIKKO-PIRRASSA ostamassa tuota Merino Oroa lisää ja oli kyllä niin ihania tarjouksia että oksat pois. Ostin myös Bambulankaa puseroa varten ja vauvannuttuun Lanettia. Herkkuja oli hyllyt pullollaan ja valinnanvaikeuksia oli. Yritin kyllä ottaa vain sellaisia lankoja joille oikeasti on tarvetta ja ohje tiedossa. Liikkeessä on kyllä tosi mukavaa asioida ja asiantunteva palvelu - KIITOS.

2 comments:

tohveli said...

Auts! Juuri eilen selasin PP:n nettikaupassa tarjouksia ja manailin kun en ehdi siellä käymään. Ja kun Lankabaarikin kuulemma pitäisi aueta elokuun alussa...

andra said...

Kiva kuulla, että sait Oron kerälle, oli vissin jonkun verran siinä hommaa.. =)