Friday, July 06, 2007

Rallatellen...

Lomaa vielä viikko jäljellä ja nyt tulimme taas piipahtamaan Turkusessa.

Paluuta arkeen on harjoiteltu vaihtamalla kalustesysteemejä muutamassa huoneessa lähinnä neulelankojeni ja kankaideni saadessa koko porukan epätoivon partaalle... Lisäsyynä oli saamani ihana etukäteislahja - ostimme käytetyn Huskylock-saumurin! Ei kun opettelemaan kuinka lankoja pujotellaan!!! Nyt kankaat ja ompelupöytäni sijaitsevat makuuhuoneessa (hmmm...), mutta toisaalta siellä on taas eniten kaappitilaa ja sain pöytäni ikkunan alle.

Nyt voisi sitten suristella kestovaippojakin tarvittaessa (niitä löytyy ennestäänkin jonkin verran) - noissa neidin mekoissa on ainakin tuo saumurin käyttö ollut aivan ehdotottoman huippu juttu!!!

Mökillä räjähti ilmaan sellainen väärässa paikassa sijainnut väärän kokoinen kivi...! Veden lämpö on ollut 23-astetta ja saunasta päin olen minäkin tykännyt käydä uimassa. Meidän neiti tättähäärä ui laiturin päästä (oiskohan syvyys n. 1,5 metriä) vesijuoksuvyöllä, joka on kyllä loistava keksintö - olen itse välillä päivystänyt laiturin päässä kun ei tee mieli uimaan. Olemme käyttäneet tuota vyötä viime talvena uimahallissa ja se hakkaa kyllä kaikki rengas- tai käsikellukesysteemit mennen tullen. Kunhan muistaa ettei ikänä lasta ilman valvovaa silmää ja lähellä on kyllä pysyttävä!

Meidän masuasukki on nyt 21 cm ja kaikki oli hyvin kun kävimme ultrassa tänä aamuna. Pulssi oli koholla ja liikkeet eivät ilmeisesti kovin voimakkaasti tunnu kun istukka on kohdun on etuseinässä... (kuuluukohan se sanoa noin...).

Näimme ystäväni kaksosten taltioitua 4D-ultrakuvaa toissapäivänä ja oli se kyllä tosi hauskan näköistä touhua!!! Kasvon piirteetä näkyvät niin hyvin ja kädet ja jalat erottaa paljon paremmin kun normaaliultrasta. Mutta kyllä oli meidänkin laiheliini niin söötti - heilutteli tulevalle isosiskolle kättä ja iltapäivällä yritin vertailla heidän ultraprofiiliaan, enkä ole varma oisko tulevalla isänsä nenä!!! Tättähäärän nenän tunnistin heti omakseni ja totesin synnyttyä että sama lapsi on !!!!

1 comment:

AnneM said...

siis sulla on varmaan istukka etuseinässä vaimentamassa potkuja :)