Tuesday, July 24, 2007

Sadepäivää...
Neidit 4, 8 ja 10 v. tekivät hamahelmistä taideteoksia!!!

Minttumaari valmistui tänään! Tuossa pikakuvaus pingotuksesta; aurinkoisena päivänä sitten lisää fiilinkejä.

Nyt haaveilen Swallowtail shawl -huivista, jonka ohjeet ovat jossain... Ei kun etsimään minne ne loppukeväästä laitoin. Värivaihtoehtoja on, mutta nyt taitavat kaapista löytyvät marinoituneet langat joutua syyniin, uusia en osta tuota huivia varten.. Muuten on kyllä tehty hankintoja. Hys.

Töihin tuomani ennen niin surulliselta näyttänyt KIINANRUUSU kukkii! Olen saanut äidiltäni alkuperäisen taimen ehkä vuonna 1993, josta olen istuttanut oksia ja uusia alkuja. Tuttavapariskunnalle antamani kasvi on kukkinut upeasti, muttei meillä vaan koskaan kotona.!! Nyt aion ikuístaa upean kukan jos saan huomenna kameran otettua töihin mukaan.

Tänään on telkkari ja elokuvailta koko katraalla. Aamulla oltiin neitiarmeijan kanssa neuvolassa kuuntelemassa sydänääniä. Masuasukki potkaisi kunnolla kun hänen rauhaansa tultiin häiritsemään. Viikkoja 23 ja kiloja.. Kymmenen. Huokaus.

2 comments:

andra said...

Ihana huivi, en oo itse pitkää aikaa neulonu huiveja, pitäiskö jo...?

AnneM said...

KAUNIS HUIVI!! MÄ OLEN TEHNYT IHAN TAVAN ALOITUKSEN, 5 SILMUKKAA JA LISÄNNYT KUNNES ON TARPEEKSI SILMUKOITA EKAA KERROSTA VARTEN ;)