Thursday, August 23, 2007

Arvatkaa mitä - vaippoja!Vaippoihin hurahtaminen on aika vakavaa... Tänään tein taas kaksi uutta vaippaa. Trikookangas kätkeee sisäänsä Pul-kankaan ja flanellia/hamppucollegea. Edelleen takana taskuaukko ja käytössä Ottobren sekä mummut-kaava. Kuvaa tulee - myöhemmin.

Piipahdin tänään Riemulin työhuoneella (linkki tuolla sivusarakkeessa) ja mukaan tarttui vaippakirppikseltä Bumpyn päiväkuori. Oli hauska katsella ja hypistellä valikoimia, kun on nähnyt vain nettikuvia uusista ihanista vaippamerkeistä ja materiaaleista. Oli myöskin mukava nähdä miten nuo käytössä olleet vaipat ja niiden materiaalit ovat kestäneet kulutusta ja pesua. Mielenkiintoista on nähdä millaiseksi bambufrotee menee ajanmittaan; pysyykö pehmeänä kuten väitetään?

Huomenna lähden taas "muille maille" ja otan mukaani Swallowtailin. Se on nyt pahasti jäänyt näiden vaippahullutusten ja neitin kesämekon jalkoihini. Mutta sainpas sentään mekon valmiiksi!! Ja ennen huivin valmistumista en aloita uusia neulomuksia!

2 comments:

Sari said...

Söpösiä vaippoja ja ihana tuo pikkytytön mekko!

Mari said...

Moi!

Se mun blogissa olleen PUL-kuorivaipan kangas on kotoisin Kestovaippakaupasta, jossa sitä oli myynnissä loppuvuodesta 2005. Joustokantti on varmaan myös samasta putiikista. Asuttiin silloin vielä Jyväskylässä, noin kilometrin päässä Kestovaippakaupasta, niin siellä tuli käytyä "muutaman" kerran... ;)