Thursday, August 30, 2007

Yllätys, joka odotti kotona!

Arvatkaapa mikä on tuo kukkiva kasvi!?

Kävin tänään Riemulissa, ja sain nepparit kolmeen vaippaan. Ompelin eilen tuota PUL-kangasta ja venyvää hampputrikoota yhteen - hermot olivat mennä ja ensimmäinen vaippa, jossa siinä vaiheessa oli jo kuminauhat paikallaan muuttui varsin muotopuoleksi kun ompelin ne yhteen ilman nuppineuloja turhien reikien välttämiseksi... Ei hyvä, mutta ehkä se silti toimii. Toisesta Pul-vaipasta puuttuu vielä kuminauhat kokonaan ja ajattelin pujottaa ne jälkikäteen kuminauhakujaan, jos niitä tarvitaan...

Nyt alkaa riittää vaipat vähäksi aikaa. Kun alkaa kyllästyttää niin TAUKO. Olen tehnyt vaippoja parin viikon sisällä 16 kappaletta, jos olen ne oikein laskenut! Nyt lähden katsomaan telkkaria ja neulomaan.

Ai juu ja hammaslääkärillä kävin. Juuri kun oli paikka hiottu valmiiksi ja kokeilin purentaa kuului rutina ja uusi paikka sekä pala hampaasta lohkesi. Ei kun uusiksi; enkä edes mielestäni purrut mitenkään lujaa. Tuo hampaiden heikko kunto johtuu myös siitä että narskutan öisin. Seuraavaksi onkin edessä yökiskon hankkiminen.


1 comment:

Anonymous said...

mita olin etsimassa, kiitos