Wednesday, August 22, 2007

Nopeaa viestittelyä!

Tänään on ollut kyllä niin vauhdikas päivä että oksat pois. Aamulla oli pihakatua alettu asfaltoida, sitten siirryin työpaikalle palaveriin jonka sisältö oli varsin "mielenkiintoinen", iltapäivällä kuulin miehen lähtevän matkatöihin kolmeksi viikoksi ja onneksi on isovanhemmat joille saa neiti tättähäärän hoitoon (tarha alkaa vasta syyskuun alussa).

Näin myös työmatkallani kun ambulanssin paareille nostettiin mopopoikaa läheisen koulun risteyksessä; toivottavasti ei käynyt kovin pahasti. Itse moottoripyörän kyydissä oleilevana olen välillä tosi kauhuissani noiden nuorten puolesta, joiden ajotaidot ja liikennekulttuurin tuntemus ei ole vielä kovin kokenutta - Turun liikennekäyttäytyminen on välillä aivan horroria kävelijälle ja polkupyöreilevällekin ja aina kaksipyöräisen kanssa on oltava varovainen, eikä sekään välttämättä riitä. Muistan joskus ihmetelleeni kun neiti tättähäärä oli vaunuissa ja oikealle kääntyvät autoilijat eivät päästäneet minua ylittämään katua vihreillä valoilla. En kertakaikkiaan uskaltanut lähteä tielle ilman katsekontaktia.
Lisäksi murheita tuottaa voimattomuus ystävien huolten edessä ja oma arasteleva vauvavatsa, joka on ahdistellut tässä muutaman päivän. Vointi on ollut kohtalainen, mutta tunnen olevani "valas", jota kauhistuttaa ajatus vielä kolmesta kuukaudesta!!! Onnellinen olen, eikä valittaa saisi....:)


Turun AMK:n taideakatemian
taloudellinen tilanne (jos joku muistaa laittamani linkin opiskeijoiden adressiin tuossa keväällä) on edelleen kaoottinen; noin 50 musiikin oppilasta eli 25% kaikista musiikin opiskelijoista ovat jäämässä ilman pääaineensa opettajaa: miten ihmeessä he saavat suoritettua opintonsa loppuun ja maksettua vuokransa, jos heillä ei ole vaadittavaa määrää opintosuorituksia kelan opintotuen saamiseksi..?Lisään tähän illalla kuvan kolmesta uudesta kestovaipasta! Ne sain väsättyä viime viikolla kun testailin taas sitä saumuriani. Olen saanut jotakin selvitettyäkin - ilmeisesti yksi vika oli löystynyt paininjalka, mutta ei tuo tikki vieläkään ihan priimaa ole kun pitäisi käsitellä paksuja froteekankaita;)Nyt rentouttavaa iltaa kaikille kanssabloggaajille ja lukijoille.

3 comments:

andra said...

Pakko heittää välikysymys, miten sä linkittäydyt taideakatemiaan? Oon niin vähän aikaa vasta sun blogia lueskellu, ettei kaikkia vanhoja tekstejä oo tullu luettua..

manteli said...

Työn kautta... ja muutakin kautta. Laitan vielä tuohon linkin viimeiseen tiedonantoon Turun sanomissa.

andra said...

Oukei, ajattelinpa vaan, kun sieltä olen valmistunut ja adressinkin allekirjoittamassa tietysti kävin =)