Tuesday, August 28, 2007

Kuvasatoa, vaippasatoa ja neulehia!
Kukkivat kasvit alkavat pihamaalla olla aika hintsullaan, mutta sainpa kuviin kaatuneen punahatun kukkasia. Eilisiltaista vaippasatoa - Hempukalle terveisiä; tunnistatko nalleflanellin ja arvaatko/muistatko minkä olen nyt tuhonnut!!!?

Swallowtailia pitäisi tehdä kaksi mallikertaa, jonka jälkeen pääsen ihmettelemään sitä viisi-yhteen systeemiä! Josko huomenna uskaltaisin yrittää. Tuo koko hämmentää; tuleekohan huivista tällä menolla kovinkin pieni vai paljonko se oikeasti venyy kun sen pingottaa... Onko muilla sitä tehneillä tullut "uskon puute"... Lankana kaksinkertainen merino Oro. Puikkokoko on 3,5.

Mieleni tekisi tässä viritellä vielä bambu- ja puuvillafroteisia vaippoja neppareilla; voisin viedä yritelmäni tuonne Riemuliin ja kokeilla mitenkä se homma sujuu... Lähinnä tekisin noita vähän isommalle lapselle sopivia vaippoja. Kävin hakemassa suuren käsityölehden 1/2005 katsellakseni vaihtoehtoisia vaippakaavoja, mutta jotenkin kuvassa olevan kangasvaipan ulkonäkö ei ainakaan lehden kuvassa vakuuta.. Löysin kuitenkin muutaman lehden joissa on ohjeita imetyspaitoihin.

Löysin myös kirjastosta Sandnes Lanettin ohjelehden vauvaneuleisiin, ja nyt olisi ihanalle ostamalleni langalle monta toteuttamiskelpoista ohjetta. Lehti on Sandness Lanett baby 9910.

Nyt taidan sitten lähteä noiden kimppuun, enkä juutu tähän koneen ääreen!

No comments: