Monday, August 13, 2007

Teatteriterveisiä

Viikonloppu sujui vauhdikkaissa merkeissä. Porhalsimme ensin työpäivän jälkeen perjantaina Tampereelle, jossa yövyimme miehen vanhemmilla ja sitten suuntasimme kohti Jyväskylää. Lauantai-iltana kävimme kesäteatterissa Laajavuoressa - teatteri EUROOPPA NELJÄ esitti komedian MISTÄ RAKKAUS ALKAA?. Miehen serkku oli lavalla ja hänen esiintymistään olisi kyllä kiva nähdä useamminkin!!!!

Rantasipissä oli mukavat temmellyshuoneet lapsille ja uimaan ja saunomaankin pääsimme lauantaina ennen esitystä.

Automatkat nakuttelin puikoillani sitä Dalecarlicaa, joka etenikin mukavasti. Olen päässyt ainaoikeaan, joten sitä tehdessä ei tarvii paljon työtä katsella ja välttyy huonolta ololta kun pystyy tiirailemaan maisemia.

Sunnuntaina neiti tättähäärä jäi yökylään isovanhemmille ja me pääsimme miehen kanssa viettämään vapaailtaa Turkuun. Käytimme tilaisuuden hyväksemme ja kävimme kebabilla, katsomassa Kinopalatsissa uusimman Harry Potterin ja ajelimme kaupungille ja takaisin mopollamme. Oli kyllä niin uskomattoman lämmin ilma ja vähän liikennettä; kotimatka ennen puolta yötä tuntui siltä kuin olisi ajellut etelän lämmössä.

1 comment:

andra said...

Oih, teillähän on ollut mukava reissu ja vielä vapaa-aikaakin =)