Thursday, January 17, 2008

Andran haaste!

Sain Andralta jo ennen joulua tällaisen haasteen!!!
-----------------------------

Tehtävänanto: Vastaa neljään bloggaamiseen liittyvään kysymykseen ja haasta meemiin neljä muuta blogia.

1. Miten valitsit blogisi nimen ja nimimerkkisi?

- Täl pual jokke -asustelen ja jotenkin halusin ettei bloginnimessä olisi mitään käsitöihin liittyvää kun kirjoittelen välillä kaikkea muuta kuin käsityöjuttuja - en siis ole yhtä fanaattinen neuloja kuin langanostaja!!. Kuten nimen kirjoitusasusta blogini nimessä huomaa - en ole alunperin Turust vaan kiertänyt pohjanmaan kautta.

Manteli-nimimerkki taas tulee siitä että pidän oikeasti manteleista - tänä jouluna saimme lahjaksi lumimanteleita ja hunajamanteleita ja ne ovat hurjan hyviä. Pidän kaikista mahdollisista pähkinöistä, eikä kukkaro kärsi ostaa niitä usein. Pähkinöiden osto on yhtä vaikeaa kuin langanosto kun herkkuja riittää (voi Cashewt ja niiden hinnat)! Lisäksi tättähäärän tarharyhmä oli joskus aikoinaan nimeltään MANTELIT.

2. Miksi aloitit bloggaamisen?

- Innostuin kirjoittamaan blogia kun aloitin tauon jälkeen uudelleen neulontaharrastukseni. Seikkailin täysin itselleni aikaisemmin tuntemattomana pysytelleessä nettimaailmassa ja löysin ihania ohjeita!! Lisäksi kuulin että ystävälläkin oli blogi ja oikeasti tämä bloginpitäminen kyllä motivoi tätä harrastusta!

Tykkään myös opetella valokuvaamista ja kuvatkin tulee siirrettyä nopeammin kamerasta kun tulee esiteltyä niitä täällä. Ja sitten vielä on ystävät, tuttavat ja sukulaiset jotka lueskelevat mitä meille kuuluu - vaikka suht anonyyminä yritänkin tätä pitää.

3. Mikä on ollut parasta, mitä tähän mennessä olet kokenut bloggaamisen kautta? Entä ikävintä?

- Uudet ideat ja kokemukset onnistumisesta. Omat ja miehen vanhemmat varmaan kyllästyisivät kun kärttäisin heiltä jatkuvasti kehumista uusista luomuksista - ihanaa kun töitä kehutaan ja kommentoidaan!

4. Mitä uskot blogillesi tapahtuvan vuonna 2008?

- Kirjoittelen arjesta lasten kanssa - elämän pienistä ja suurista auringonsäteistä. Toivottavasti olen ahkera neuloja ja vielä ahkerampi uuden saumurin käyttäjä. Kestovaippailemme peikkotyttösen kanssa edelleen ja toivottavasti kesällä kirjoitan matkakertomusta ... Tällä kertaa emme sattuneesta syystä "mopoile" - ainakaan pidemmälle reissulle. Uusia juttuja olisi kiva kokeilla ja neuletapaamisiin olisi mukava päästä! Ja nyt yritän löytää ohjeita jo kaapeissa oleville langoille ja välttelen uusien ostamista - olen hamstraaja!

No comments: